Λουίς Ενρίκε: «Είναι αδύνατο να μην αγαπάς τον Ράφα Ναδάλ»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε: «Είναι αδύνατο να μην αγαπάς τον Ράφα Ναδάλ»
Ο Λουίς Ενρίκε αποθεώνει τον αθλητή αλλά και τον ποδοσφαιριστή Ράφα Ναδάλ.

Πριν από λίγες ημέρες οι Ισπανοί ψήφισαν μέσα από την "Marca" τον Ράφα Ναδάλ ως τον κορυφαίο αθλητή της χώρας στη σύγχρονη αθλητική ιστορία της.

Όλοι παραδέχονται τον Ισπανό που έχει κατακτήσει 84 τίτλους καριέρας και 19 Grand Slam στο τένις και του βγάζουν το... καπέλο και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα αλλά και προπονητής της "Μπάρτσα" και της εθνικής Ισπανίας, ο Λουίς Ενρίκε.

Ο έμπειρος προπονητής σε πρόσφατες δηλώσεις του αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ. «Είναι ο ιδανικός αθλητής. Είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να είσαι καλύτερος από αυτός στον τρόπο διαχείρισης της ήττας. Όλοι οι μεγάλοι αθλητές όταν έρχεται η ήττα σ' ένα μεγάλο αγώνα βλέπεις απογοητεύονται κάτι που δεν συμβαίνει σ' αυτόν. Είναι αδύνατο να μην αγαπάς τον Ράφα Ναδάλ», είπε αρχικά ο Ενρίκε.

Εν συνεχεία θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα μαζί με τον Μινγκέλ Άχελ Ναδάλ, τον θείο του Ράφα, ο οποίος και του είχε πει πως ο ανιψιός του είναι σπουδαίος παίκτης και είναι πρωταθλητής Ισπανίας.

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε και για τις ικανότητες του Ράφα στο ποδόσφαιρο: «Σ' έναν αγώνα που παίξαμε στο Μανακόρ ανάμεσα στην ομάδα και τους συμπαίκτες του Μινγκέλ , ο Ράφα ήταν στην ομάδα του και σκόραρε ένα γκολ με βολέ που μας συγκλόνισε. Τότε είπα: «Εάν ο Ράφα ήταν ποδοσφαιριστής...».

 

Τελευταία Νέα