Μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό Καρεμπέ-Νοά (pic-vid)

Gazzetta team
Μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό Καρεμπέ-Νοά (pic-vid)
Ο τελευταίος Γάλλος νικητής του Roland Garros με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Κριστιάν Καρεμπέ.

Στην ίδια ομάδα για καλό σκοπό έπαιξαν στο Παρίσι ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γιανίκ Νοά αλλά και οι Μπλάν, Άντερσον, Γκοβού και Ντεσάμπ.

Ο Καρεμπέ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Νοά ο οποίος είναι ο τελευταίος Γάλλος που κέρδισε το Roland Garrοs και ένας από τους καλύτερους στη χώρα στη σύγχρονη εποχή.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Variétés Club de France και την Aviron Bayonnais έληξε με 4-1 υπέρ της πρώτης με τον Νοά να σκοράρει!

Συγκεντρώθηκαν 20.000 ευρώ που θα χορηγηθούν σε τρεις ενώσεις: Haur Eri (που φροντίζει για άρρωστα παιδιά στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Bayonne), Urma (έρευνα για τις μη φυσιολογικές κινήσεις του παιδιού) και Life is Rose (καταπολέμηση της κοινωνικής ανασφάλειας εξαιτίας του καρκίνου).

Football values; giving back to people who needs!!!! Always a privilege#varietesclubdefrance#haureri#urma#bayonne#aviron#legends#france

A post shared by Christian Karembeu (@christiankarembeu98) on

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED