Μάρεϊ: «Ξέρω καλά τον Κύργιο και τον συμπαθώ»

Gazzetta team
Μάρεϊ: «Ξέρω καλά τον Κύργιο και τον συμπαθώ»
Ο Άντι Μάρεϊ μίλησε για τον Νικ Κύργιο, τις δυνατότητες του και τον χαρακτήρα του.

Ο Άντι Μάρεϊ, δηλώνει πως ξέρει καλά τον Κύργιο και τον συμπαθεί αλλά κάνει παράπονα πως δεν δουλεύει όσο θα έπρεπε για να φτάσει πιο ψηλά.

Παράλληλα τονίζει πως και ο ίδιος δεν είναι ... άγγελος για να τον κρίνει τόσο αυστηρά για τη συμπεριφορά του.

«Ως κάποιος που τον ξέρει καλά, τον συμπαθώ. Θα ήθελα να τον δω να είναι τόσο αφοσιωμένος σε όλα τα παιχνίδια του. Δεν μου αρέσει όταν δεν προσπαθεί αρκετά. Έχω συμπεριφερθεί όμως και γω άσχημα, οπότε θα ήταν υποκριτικό να έλεγα πως είμαι άγγελος», δηλώνει αρχικά και συνεχίζει ο Μάρεϊ : «Όταν είναι πνευματικά δεσμευμένος στους αγώνες του, τότε είναι πολύ καλός για το τένις, επειδή έχει συναρπαστικό παιχνίδι και μια μεγάλη προσωπικότητα που είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Οι άνθρωποι το απολαμβάνουν αυτό. Κι εγώ το απολαμβάνω αυτό. Ο αγώνας του με τον Ναδάλ στο Wimbledon ήταν από τους καλύτερους στο τουρνουά. Ο καθένας ωριμάζει σε διαφορετική ηλικία. Κάποιοι το κάνουν όταν είναι 18 ή 19 και μπορούν να διαχειρίζονται το να είναι κορυφαίοι αθλητές. Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι και χρειάζονται χρόνο.

Ελπίζω ο Νικ να ωριμάσει με το χρόνο και να γίνει καλύτερος. Όταν είναι δεσμευμένος με το τένις και θέλει να παίζει, είναι καλός για το άθλημα. Όταν δεν τα δίνει όλα και έχει άσχημη συμπεριφορά, δεν θέλει να τον βλέπει ο κόσμος. Χρειάζεται να βρει αυτή την ισορροπία».

 

Τελευταία Νέα