Η Μαρία Σάκκαρη στο gazzetta.gr, απλώς δεν χάνεται! (gTV)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Η Μαρία Σάκκαρη στο gazzetta.gr, απλώς δεν χάνεται! (gTV)
Η Cosmote, χορηγός της Μαρίας Σάκκαρη, έδωσε την ευκαιρία σε επιλεγμένα Μέσα να συναντήσουν την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, το gazzetta.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα... πικάντικα των παρασκηνίων!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Για αδρεναλίνη στα κόκκινα, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ειδική προσφορά* (21+)

H Mαρία Σάκκαρη είναι από αυτές τις περιπτώσεις που λέμε ότι είναι καταδικασμένη να πετύχει! Γεννήθηκε σε μία τενιστική οικογένεια, μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα τένις και μοιραία από πολύ νωρίς το άθλημα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Όχι μόνο επειδή κανείς δεν της το επέβαλε, αλλά ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Είναι γνωστό άλλωστε, πως οι απαγορευμένοι έρωτες είναι οι πιο δυνατοί.

Έχοντας βιώσει τις δυσκολίες του αθλήματος η μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου, προσπαθούσε μάλλον να αποτρέψει τα τρία της παιδιά από το να ακολουθήσουν το δρόμο του πρωταθλητισμού και τα κατάφερε σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό, με δεδομένο ότι μόνο η Μαρία «παραστράτησε».

Μετά το πέρας των ολιγόλεπτων συνεντεύξεων την περασμένη Παρασκευή (27/10), το gazzetta.gr βρέθηκε στο κοντρόλ, απ' όπου παρακολούθησε την εξέλιξη της εκπομπής, η οποία προβληθηκε χθες (30/10) από την Cosmote Tv και σίγουρα αξίζει να την δείτε!

Στο μικρό σκοτεινό δωμάτιο, εκτός από τους συντελεστές: τον σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια και τους συναδέφλους Γιάννη Κυφωνίδη και Αγγελική Παπαμιχαήλ, «παρών» ήταν η θεία της, Γωγώ και ο παππούς της Μαρίας Σάκκαρη, Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος αργότερα εισέβαλε στο στούνιο κάνοντας έκπληξη στην εγγονή του.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, πραγματικός χείμμαρος δεν σταμάτησε να σχολιάζει με το καυστικό χιούμορ του, την ώρα που εξελίσσονταν η εκπομπή τις απαντήσεις της Μαρίας, καμαρώνοντας «κρυφά» ταυτόχρονα για τη μικρή που βρίσκεται στο Νο 52 του κόσμου, έχοντας πρόσφατα κάνει μία εκπληκτική πορεία έως τα ημιτελικά του Wuhan, για να χάσει από την μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης Καρολίν Γκαρσία.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του αειθαλούς, Δημήτρη Κανελλόπουλου, όταν η εγγονή του επανέλαβε στην διάρκεια της εκπομπής ότι μικρότερη ήταν «τρελόπαιδο»: «Χα, τρελόπαιδο... μόνο! Ευτυχώς που στα τζούνιορ δεν υπάρχουν πρόστιμα, γιατί ακόμα θα πληρώναμε... Όταν είχαμε πάει στο Μαρόκο είχε πετάξει την ρακέτα στην εξέδρα και λέω “Πάει θα σκοτώσει κανέναν θεατή και θα μας αποβάλλουν”, ευτυχώς όμως το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Ευτυχώς που ηρέμισε γιατί στο tour δεν αστειεύονται με αυτά...»

Ωστόσο, ο έμπειρος Δημήτρης Κανελλόπουλος επεσήμανε πόσο αξιόλογη τενίστρια θεωρεί την εγγονή του, τονίζοντας ότι έχει ξεπεράσει την κόρη του. Και αυτή η διαπίστωση είναι απαύγασμα της βαθιάς γνώση του για το άθλημα και όχι επειδή, του παιδιού του το παιδί, είναι δύο φορές παιδί του.

Πέρα από την αξιοσημείωτη πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία όπως όλα δείχνουν μόλις ξεκίνησε, εκείνο για το οποίο έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται η οικογένεια της είναι διότι πρόκειται για ένα ευγενές και προσγειωμένο άτομο, που δείχνει να έχει αναζητήσει τη διαδρομή για την επιτυχία προτού τη βαδίσει, αποφεύγοντας έτσι όλες τις κακοτοπιές.

Ακολουθούν επτά απολαυστικά λεπτά με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία μιλά για τα νεύρα, το φαγητό, το ντόπινγκ, την πιο ξινή στο tour και τις αμαρτίες της...

 

Τελευταία Νέα