Roland Garros: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχάρη την Μαγιάρ για τον θρίαμβο της (pic)

Gazzetta team
Roland Garros: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχάρη την Μαγιάρ για τον θρίαμβο της (pic)
Η Μαγιάρ Σερίφ έγινε η πρώτη τενίστρια από την Αίγυπτο που θα παίξει στο Roland Garros και ο Μοχάμεντ Σαλάχ έσπευσε να την συγχαρεί!

Ιστορία έγραψε η 24χρονη τενίστρια Μαγιάρ Σερίφ αφού πέτυχε 3 νίκες στα προκριματικά του Roland Garros και θα εκπροσωπήσει την Αίγυπτο για πρώτη φορά στο Grand Slam στο Παρίσι αλλά και γενικά σε τουρνουά Majors.

Η Μαγιάρ Σερίφ που σπούδασε αθλίατρος στις ΗΠΑ έγραψε ιστορία και αυτές τις ημέρες είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της χώρας της. Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να την συγχαρούν είναι και ο άσος της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο κορυφαίος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έκανε retweet από τον λογαριασμό του Roland Garros στο twitter την είδηση όχι ότι η Μαγιάρ προκρίθηκε στο ταμπλό αλλά πολύ πριν όταν έγινε η πρώτη τενίστρια της Αιγύπτου που κέρδισε αγώνα σε Grand Slam (προκριματικός).

Η Μαγιάρ με την σειρά της ευχαρίστησε τον Σαλάχ! Βέβαια ήταν άτυχη αφού στον 1ο γύρο θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η 24χρονη δηλώνει πως πάντα ονειρευόταν να παίξει και να κερδίσει στο Παρίσι ενώ είναι θαυμάστρια του Ρότζερ Φέντερερ και αποκάλυψε ότι όταν ο Ελβετός κατέκτησε το Roland Garros πήδηξε από τον καναπέ από τη χαρά της!

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα