Australian Open: Για το καρέ στον τελικό η Ναόμι Οσάκα (vid)

Gazzetta team
Australian Open: Για το καρέ στον τελικό η Ναόμι Οσάκα (vid)
Η Ναόμι Οσάκα διεκδικεί το Σάββατο (10:30, Eurosport) στον τελικό του Australian Open τον 4ο Major τίτλο της απέναντι στην Τζένιφερ Μπράντι.

Ώρα τελικού γυναικών στη Μελβούρνη και στο Australian Open.

Το Σάββατο (10:30, Eurosport) στη Rod Laver Arena η Ναόμι Οσάκα θα παίξει κόντρα στην έκπληξη του τουρνουά, την Αμερικανίδα Τζένιφερ Μπράντι με στόχο τον 4ο Major τίτλο της.

Η 23χρονη Ιαπωνέζα που είναι στο Νο3 και εάν κατακτήσει τον τίτλο επιστρέφει στο Νο2 έχει το απόλυτο έως σήμερα σε τελικούς Grand Slam και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του Australian Open.

Η Ναόμι Όσάκα έχει κερδίσει το US Open το 2018 και το 2020 αλλά και το Australian Open 2019.

Απέναντι της έχει την 25χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Μπράντι που ξεκίνησε από το Νο24 έχει φτάσει ήδη στο Νο13 και εάν πάρει τον τίτλο θα είναι στο Νο12.

Η Μπράντι έχει κερδίσει μονάχα έναν τίτλο καριέρας και αυτόν το 2020 στο Κεντάκι και αυτός θα είναι φυσικά ο πρώτος τελικός της σε Grand Slam. Για να φτάσει στον τελικό η Ναόμι Οσάκα απέκλεισε με 2-0 σετ την Σερένα Ουίλιαμς και η Τζένιφερ Μπράντι με 2-1 σετ της Καρολίνα Μούτσοβα.

Η Ναόμι Οσάκα "τρέχει" ένα σερί 20-0 νίκες στο tour. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Ιαπωνέζα έχει 2 νίκες σε 3 αγώνες, με πιο πρόσφατη νίκη εκείνη στον ημιτελικό του US Open 2020 με 2-1 σετ.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα