Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς: Πρώτο παιχνίδι έτυχε καυγάς στο Μαϊάμι

Αντώνης Πατσούρας
Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς: Πρώτο παιχνίδι έτυχε καυγάς στο Μαϊάμι
Όλα ξεκίνησαν στις 22 Μαρτίου 2018 στο Miami Open με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να κατηγορεί τον Στέφανο Τσιτσιπά ότι τον έβρισε και η κόντρα τους να ... φουντώνει.

Στην υπέροχη Φλόριντα και στο εξωτικό Μαϊάμι που είναι "δίπλα" στην Κούβα ξεκίνησαν όλα.

Ήταν 22 Μαρτίου 2018 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που δεν είχε κλείσει καν τα 18 παίζει με τον 2,5 χρόνια μεγαλύτερο του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον 1ο γύρο του Miami Open.

Ο Έλληνας ήταν στο Νο70 και ο Ρώσος στο Νο52. Σήμερα είναι στο Νο6 και στο Νο4 αντίστοιχα.

Κανείς από τους δυο δεν είχε κάνει πετύχει κάτι σπουδαίο έως τότε αλλά εκείνη την ημέρα τους έμαθαν όλοι. Ο λόγος; Ο Ρώσος θα κερδίσει με 2-1 σετ και στο τέλος θα γίνει χαμός.

«Καλύτερα να σκάσεις, Στέφανε»

Θα κατηγορήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά ότι τον έβρισε και θα απαντήσει ζητώντας τον λόγο.

«Καλύτερα να σκάσεις. Στέφανε, θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Πας στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά χτυπάς let και δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με, κοίταξέ με!», είπε στην αρχή ο Ντανίλ.

Τον λόγο πήρε ο διαιτητής αλλά είχε και 2ο μέρος από τον Ρώσο: «Αυτός το άρχισε. Αυτός το άρχισε. Είπε σκατορώσε, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Δεν ξέρει πώς να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν λέει τίποτα, δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και αυτός ούτε που με κοιτάει».

Από τότε έχουν τυπικές σχέσεις. Δεν έγιναν ποτέ φίλοι αλλά μια φορά για... κακή τους τύχη είχαν πετάξει με τσάρτερ από την Ουάσινγκτον στον Καναδά. Ποιος ξέρει εάν μίλησαν εκεί μέσα;

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα