Australian Open: Ρωσικός «εμφύλιος» στα προημιτελικά! (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Australian Open: Ρωσικός «εμφύλιος» στα προημιτελικά! (vids)
Οι Ρώσοι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Australian Open και θα συγκρουστούν την Τετάρτη για μια θέση στον ημιτελικό.

Στα προημιτελικά του Australian Open συνεχίζουν ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Η Ρωσία είναι η μοναδική χώρα με 3 εκπροσώπους στους "8" στη Μελβούρνη αφού θυμίζουμε ότι έχει προκριθεί από την Κυριακή και ο Ασλάν Καράτσεφ ο οποίος θα παίξει με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μια θέση στους "4".

Με την 18η σερί νίκη

Ο Ντανίλ Μενβέντεφ που είναι στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης προκρίθηκε για πρώτη φορά σε προημιτελικό στο Australian Open αφού επικράτησε με 6-4, 6-2, 6-3 του Αμερικανού Μακένζι ΜακΝτόναλντ στον 4ο γύρο.

Αυτή είναι η 18η σερί νίκη του Ρώσου ο οποίος έχει να ηττηθεί από τον Οκτώβριο του 2020 στη Βιέννη και στο διάστημα αυτό έχει κατακτήσει το Paris Masters, το ATP Finals και το ATP Cup.

Ρωσικός εμφύλιος

Η κλήρωση τα έφερε έτσι και στον προημιτελικό ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον φίλο του και συμπατριώτη του, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Νο8 κόσμου απέκλεισε με 6-2, 7-6 (3) τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ ο οποίος στο 3ο σετ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού. Για τον Αντρέι Ρούμπλεφ είναι επίσης ο πρώτος προημιτελικός του στη Μελβούρνη.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Ρωσία του Μεντβέντεφ και του Ρούμπλεφ κατέκτησε το ATP Cup στη Μελβούρνη.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα