Australian Open: Τα δάκρυα του Μονφίς για τον αποκλεισμό (vid)

Gazzetta team
Australian Open: Τα δάκρυα του Μονφίς για τον αποκλεισμό (vid)
O Γκαέλ Μονφίς αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο στο Australian Open και δεν έκρυψε την στεναχώρια του.

Εκτός Australian Open από τον 1ο γύρο έμεινε ο Γκαέλ Μονφίς αφού ηττήθηκε με 6-4, 4-6, 5-6, 6-3, 3-6 από τον Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Ο Γάλλος τενίστας, πρώην top-10, ξέσπασε μετά από τον αγώνα στη συνέντευξη Τύπου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Πως να μην "σπάσει" αφού έχει 6 σερί ήττες και ο covid-19 του έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

«Δεν νιώθω καλά γιατί δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη, γιατί δεν μπορώ να βρω το παιχνίδι μου. Αυτό που βλέπω είναι ότι ξεκίνησα τη σεζόν χωρίς μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ένιωσα γρήγορα στην προπόνηση ότι είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να παίξω καλά. Απλά δεν είμαι καλά. Παίζω άσχημα, δεν μπορώ να σερβίρω, δεν μπορώ να κάνω forehand, κάνω λάθη. Χωρίς εμπιστοσύνη. Δεν έχω εμπιστοσύνη. Δεν νιώθω καλά, φαίνεται. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, φαίνεται», είπε ο δακρυσμένος Γάλλος που είναι στο Νο11.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα