To πιο δύσκολο quiz για το Αυστραλιανό Όπεν!

Gazzetta team
To πιο δύσκολο quiz για το Αυστραλιανό Όπεν!
Το Australian Open ξεκίνησε και έγινε το πρώτο Grand Slam της νέας εποχής με κόσμο και... Ελληνάρες στα κορτ και στην κερκίδα! Μπείτε σε ρυθμούς τένις με ένα υπέροχο quiz!

bwin - Έτσι είναι το τένις σήμερα, με κορυφαίες αποδόσεις και Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ! |21+

Ώρα για μεγάλο ραντεβού, ώρα για τένις στην Αυστραλία! Έπειτα από αναβολή τριών εβδομάδων λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων το Australian Open άνοιξε τις πόρτες του στους κορυφαίους, αλλά και στον κόσμο! Οι παίκτες απομονώθηκαν κατά την άφιξή τους, οι συνθήκες ήταν δύσκολες, όμως όλα κύλησαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αυστραλία.

Το Australian Open διεξάγεται από τις 8 έως τις 21 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη και το εντυπωσιακό είναι πως η πληρότητα στις εξέδρες θα φτάνει το 50%. Άλλωστε, οι Αυστραλοί ανακοίνωσαν πως περιμένουν γύρω στους 400.000 θεατές σ' όλες τις ημέρες του τουρνουά.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του Australian Open είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, η κατάκτηση του τουρνουά από τον οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.40! Ο 33χρονος Σέρβος θέλει να γίνει ο πρώτος άνδρας και ο δεύτερος τενίστας μετά τη Στέφι Γκραφ το 1988, που πετυχαίνει το Golden Slam (κατάκτηση των τεσσάρων μεγάλων τουρνουά και του χρυσού στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε μία χρονιά).

Η καρδιά του Αυστραλιανού Όπεν χτυπά στην bwin, με κορυφαίο Live Στοίχημα και ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Χωρίς τον Ρότζερ Φέντερερ το τουρνουά, αλλά με τον Ράφα Ναδάλ σε πολύ καλή κατάσταση και μαζί τους Ντομινίκ Τιμ, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανο Τσιτσιπά που θα επιδιώξουν να μπουν εμπόδιο στον Σέρβο! Η κατάκτηση του τουρνουά από τον Τσιτσιπά προσφέρεται σε απόδοση 15.00! Εκτός και ο Μάρεϊ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις αρχές του Ιανουαρίου και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Στις γυναίκες δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Ναόμι Οζάκα, νικήτρια του 2019, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το νούμερο 1 στην κατάταξη, την Ασλι Μπάρτι. Η Σερένα Ουίλιαμς μετρά πλέον τέσσερα χρόνια χωρίς τίτλο σε Grand Slam και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή! Σε εξαιρετική κατάσταση και η Μαρία Σάκκαρη, που επιθυμεί να κάνει τη δική της υπέρβαση, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 34.00!

bwin - Το παιχνίδι στο Αυστραλιανό Όπεν άλλαξε, με ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση! |21+

Loading...

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα