Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην... κυνηγούσε κάτι στο δεύτερο ματς του ζευγαριού Ελλάδα - Καναδάς, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 7-6(5), 6-3, με συνέπεια η Team Hellas να χάσει και στο δεύτερο ματς του ομίλου.
Ακολουθεί η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χώρες στο διπλό. Εκεί, η «γαλανόλευκη» θα θελήσει να πάρει τη νίκη για να κλείσει με χαμόγελα τη συμμετοχή της στο Hopman Cup.
Τσιτσιπάς - Αλιασίμ 0-2: Το ματς
Στο πρώτο σετ οι αθλητές εμφανίστηκαν σε εξαιρετική κατάσταση πίσω από το σερβίς τους. Ο μόνος που απειλήθηκε με break ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ βρέθηκε με τρία break points (0-40). O 26χρονος κατάφερε να διατηρήσει το σερβίς και στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ξανά.
Παρόμοια έπραξε και ο Καναδός τενίστας, με αποτέλεσμα το σετ να κρίνεται στο tie-break. Εκεί, ο Τσιτσιπάς πήρε πρώτος προβάδισμα με mini-break, ωστόσο είδε τον αντίπαλό του ν' αντιδρά άμεσα. Ο Οζέρ Αλιασίμ πήρε προβάδισμα και βρέθηκε να σερβίρει για να κατακτήσει το σετ. Δεν λάθεψε και με δύο σερί πόντους έκλεισε το σετ με 7-6(5) για να πάρει κεφάλι στο ματς.
Το δεύτερο σετ βρήκε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ πρώτο στο σερβίς. Ο Καναδός πήρε το προβάδισμα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τον ακολουθεί. Αμφότεροι κράτησαν τα σερβίς του και πήγαν μαζί έως το 3-3.
Σε εκείνο το σημείο ο Νο.28 του κόσμου πήρε προβάδισμα (4-3) και στην πρώτη ευκαιρία έκανε ένα κομβικό break (5-3). Με τις μπάλες στα χέρια ο νεαρός τενίστας δεν λάθεψε και έκλεισε το σετ με 6-3 για να δώσει ακόμη μία νίκη στη χώρα του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
