Τσιτσιπάς: «Ονειρο ζωής ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και να παίξω με τον Πέτρο στο διπλό, στο Παρίσι»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Στέφανος Τσιτσιπας σε ματς της εθνικής δοκιμάζει φόρχαντ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Πέτρο και τον πατέρα τους, Απόστολο, μίλησαν στην ΕΡΤ ενόψει Davis Cup.

O Στέφανος Τσιτσιπάς για άλλη μία φορά τόνισε πως φέτος έχει σαν στόχο να κατακτήσει ένα Grand Slam κι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο μέσα στην φετινή χρονιά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ μετά την προπόνηση στα Ανω Λιόσια εν όψει των αγώνων με την Ρουμανία για το Davis Cup, τόνισε.

«Στόχος μου για το 2024 είναι σίγουρα ένα Grand Slam κι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Είναι όνειρο ζωής να αγωνιστούμε μαζί με τον Πέτρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τσιτσιπάς πρόσθεσε: «Αυτό που μας κάνει πολύ δυνατούς μαζί σαν ζευγάρι, είναι ότι ο Στέφανος είναι ένας υπεραθλητής κι εγώ από την πλευρά μου είμαι ένας παίκτης που βλέπει πολύ καλά το γήπεδο»

Ο πατέρας τους, Απόστολος, τόνισε για την σχέση τους: «Η σχέση τους έχουν γίνει πολύ πιο δυνατή και ειδικά τώρα που μπορούν να παίζουν μαζί, θέλουν να πετύχουν πράγματα που έχουν ονειρευτεί και νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο».

Ο Στέφανος αναφέρθηκε και στις… εντάσεις που έχει ενίοτε στο court με την οικογένειά του και ξεκαθάρισε πως υπάρχει κατανόηση.

«Μπορεί κάποιες φορές να μην μιλήσω πολύ ωραία σε αυτόν αλλά είναι ο μοναδικός που με καταλαβαίνει και είναι μέρος της δουλειάς. Το καλό με αυτό είναι ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη δουλειά του πατέρα από τον προπονητή» είπε, με τον πατέρα του να προσθετει:

«Νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, να είμαι καλός πατέρας, να συμβουλεύω σωστά. Το κομμάτι της προπονητικής, έχουμε εξελιχθεί μαζί με τα παιδιά. Έχουμε μάθει να ξεπερνάμε δυσκολίες κι αντιξοότητες».

@Photo credits: eurokinissi, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
 

Τελευταία Νέα