United Cup: Η κατάταξη και τα σενάρια πρόκρισης για την Ελλάδα

Κώστας Ευθυμιάδης
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο United Cup
H Ελλάδα ξεκίνησε με το αριστερό στο United Cup, αλλά όλα θα κριθούν κόντρα στον Καναδά.

Η ανέλπιστη ήττα για την Ελλάδα στο διπλό κόντρα στη Χιλή, έχει κάνει άνω κάτω τον Β’ όμιλο στο United Cup.

Η Χιλή ολοκλήρωσε τον όμιλο με μία νίκη και μία ήττα και πλέον αύριο (3/1) στο Καναδάς - Ελλάδα, θα κριθεί και το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση.
Σε περίπτωση που ο Καναδάς κερδίσει τα πράγματα είναι απλά, αφού θα κάνει το 2-0 και θα πάει στα προημιτελικά.

Αν η Ελλάδα κερδίσει θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία. Σε αυτή τη περίπτωση, η Ελλάδα θα προκριθεί ως πρώτη αν κερδίσει με 3-0 το tie. Αν το κερδίσει με 2-1, θα υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία και θα μετρήσουν τα σετ, όπου η Χιλή ούτως ή άλλως μένει εκτός κι ελπίζει σε πρόκριση μόνο ως καλύτερη δεύτερη.

Στο ποσοστό των κερδισμένων σετ και games, ο Καναδάς υπερτερεί και των δύο, χωρίς βέβαια να έχει γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι.

Πολλά θα κριθούν από το ποιο θα είναι το ζευγάρι στους άνδρες, αφού τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και ο Αλιασίμ έχουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν αύριο. Σίγουρα θα παίξει η Σάκκαρη με την Φερνάντες και το μεικτό διπλό θα διαμορφωθεί ανάλογα τις συνθήκες και την διαθεσιμότητα του Στέφανου.

Η κατάταξη

  1. Χιλή 1-1 (3-3 σετ)
  2. Καναδάς 1-0 (2-1)
  3. Ελλάδα 0-1 (1-2)
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα