Τένις: Το πρόγραμμα των τελικών στον Καναδά

Κώστας Ευθυμιάδης
jannik sinner
Σίνερ εναντίον Ντε Μινόρ και Πεγκούλα εναντίον Ριμπάκινά ή Σαμσόνοβα σήμερα σε Τορόντο και Μόντρεαλ, ενώ στο Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς μαθαίνει αντίπαλο.

Δύο τελικοί και ένας… ημιτελικός σήμερα στο πρόγραμμα για τα δύο τουρνουά του Καναδά.

Η Τζέσικα Πεγκούλα κέρδισε χθες το βράδυ την Ιγκα Σβιόντεκ με 6-2, 6-7, 6-4, ωστόσο δεν έμαθε την αντίπαλό της καθώς λόγω βροχής, το ματς της Ριμπάκινα με την Σαμσόνοβα, δεν έγινε ποτέ.

Αυτό θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:30 ώρα Ελλάδος και μετά τις 00:30, δηλαδή με περίπου δύο ώρες ξεκούραση, η νικήτρια θα παίξει τελικό με την Πεγκούλα.

Οσον αφορά τον τελικό των ανδρών στο Τορόντο, εκεί ο Γιάνικ Σίννερ θα αναμετρηθεί με τον Αλεξ Ντε Μινόρ, όπου ο νικητής θα κατακτήσει Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ντε Μινόρ παίζει δεύτερο συνεχόμενο τελικό μετά το Λος Κάμπος όπου έχασε από τον Τσιτσιπά (τα ξημερώματα κέρδισε στον ημιτελικό τον Φοκίνα με 6-1, 6-3, ενώ ο Σίνερ μετά το 6-4, 6-4 επί του Τόμι Πολ, πάει για τον 8ο τίτλο καριέρας. Εχει παίξει άλλες δύο φορές σε τελικό Masters, αλλά έχει ηττηθεί (2021 και φέτος στο Μαϊάμι από Χουρκάτζ και Μεντβέντεφ αντίστοιχα).

Βγαίνει ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Σινσινάτι

Εν τω μεταξύ, από σήμερα μαζί με τα προκριματικά, αρχίζει και το κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Στις 21:00 ώρα Ελλάδος, ξεκινά και το παιχνίδι των Σέλτον και Γιούμπανκς, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο. Θα είναι το ένα από τα τέσσερα ματς του πρώτου γύρου που προγραμματίστηκαν για σήμερα (από τα συνολικά 24).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα