Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς οι πιο… μισητοί στα σόσιαλ

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς οι πιο… μισητοί στα σόσιαλ
Τις περισσότερες προσβλητικές αναφορές από χρήστες σε facebook και twitter στο τένις έχουν δεχτεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ερευνα για την online κακοποίηση σε τενίστες, έδειξε πως τις περισσότερες προσβολές από χρήστες, έχουν λάβει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι διοργανωτές του Roland Garros φέτος προκειμένου να προστατέψουν τους παίκτες από bullying μέσω διαδικτύου, έκαναν μία έρευνα για το ποιοι έχουν δεχτεί τις περισσότερες προσβολές, ή απειλές σε facebook και twitter. Η Γαλλική ομοσπονδία, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, θα ελέγχει πόσοι, πόσο και από ποιους λαμβάνουν προσβλητικά σχόλια, με σκοπό να τους προστατεύσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, το περισσότερο… μίσος λαμβάνουν ο Τζόκοβιτς και ο Τσιτσιπάς.

O Τζόκοβιτς έχει ποσοστό 15% σε αναρτήσεις μίσους ή αρνητικών σχολίων, ενώ σε ποσοστό 11% λαμβάνει στο facebook το «θυμωμένο» emoji. ΄Τα κυρίαρχα αρνητικά σχόλια κάνουν λόγο για έναν τενίστα «εγωιστή», ενώ ξεχωρίζουν οι «ευχές» να μην κερδίσει ξανά grand slam.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Τσιτσιπάς, επίσης με 15% αρνητικών σχολίων στο twitter (στο 7% στο facebook), όπου κυριαρχούν οι αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργεί με την συμπεριφορά του εν ώρα αγώνα.

Στατιστικο σοσιαλ για τενις

Στις γυναίκες, η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι αυτή που δέχεται τα περισσότερα αρνητικά σχόλια, ενώ ακολουθούν Ριμπάκινα και Γκαρσία.

Στατιστικο σοσιαλ για τενις

 

Τελευταία Νέα