Τσιτσιπάς: «Δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο» λέει ο πατέρας του για τον τσακωμό με τη μητέρα του

tsitsipas_apostolos_tsitsipas_stefanos
Τα... γαλλικά του Στέφανου Τσιτσιπά προς τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μεντβέντεφ, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, πήρε θέση.

Ο επεισοδιακός ημιτελικός των Στέφανου Τσιτσιπά και Ντανιίλ Μεντβέντεφ ολοκληρώθηκε με τον Ρώσο να έχει περάσει στον τελικό (και αργότερα να σηκώνει το τρόπαιο στη Ρώμη) όμως μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε ο τσακωμός του Τσιτσιπά με τη μητέρα του, επειδή εκείνη του μιλούσε στα Ρώσικα.

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν σχολιάσει πολύ αρνητικά τα λόγια του Τσιτσιπά προς τη μητέρα του, αφού ακούστηκε να την βρίζει.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, που είναι πατέρας και προπονητής του Στέφανου, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA Καλημέρα και εξήγησε πως επρόκειτο για μία στιγμή έντασης μεταξύ μητέρας και γιου και πως απλά ο Στέφανος δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον Μεντβέντεφ.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα παρά μόνο μία ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο», δήλωσε.

@Photo credits: Instagram
 

Τελευταία Νέα