Χάλεπ: Οργισμένη η Ρουμάνα για τη νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ

Χάλεπ: Οργισμένη η Ρουμάνα για τη νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ
Απασφάλισε η Σιμόνα Χάλεπ κατά της ITF καθώς για μία ακόμη φορά ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσής της.

Εξοργισμένη με την παγκόσμια ομοσπονδία τένις είναι η Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ρουμάνα πέρυσι βρέθηκε θετική κατά την διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ στο US Open, ωστόσο ακόμη δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεσή της. Αυτό επρόκειτο να γίνει αυτόν τον μήνα, ωστόσο η ITF ανέβαλε και πάλι την εκδίκασή της, με την Χάλεπ να εξαπολύει επίθεση φανερά οργισμένη, καθώς συνεχίσουν να φρενάρουν την υπόθεση, άρα και την επιστροφή της στο άθλημα, εφ’ όσον δικαιωθεί.

Η αναβολή πάντως έρχεται μετά από ενδείξεις πως η Ρουμάνα τενίστρια έχει κάνει δεύτερη παραβίαση του κώδικα περί ντόπινγκ, κάτι για το οποίο έχει ξεκινήσει έρευνα.

Η ανακοίνωση της Χάλεπ

«Για μια ακόμα φορά, είμαι συντετριμμένη. Η ITF (ITIA), για μια ακόμα φορά ανέβαλε την ακρόασή μου, για έναν μήνα αργότερα! Περιμένω να δικαστώ από τον περασμένο Οκτώβριο. Τον Δεκέμβριο ήμουν επιτέλους έτοιμη, χάρη στους ειδικούς, που εντόπισαν το συμπλήρωμα που περιείχε την ουσία που με μόλυνε και προκάλεσε το θετικό δείγμα στο ντόπινγκ. Αιτήθηκα μια γρήγορη ακρόαση, κάτι που δικαιούμαι βάσει κανονισμών, είναι δικαίωμά μου!

Δυστυχώς, η ITF (ITIA) ανέβαλε την ακρόασή μου 3 φορές, στερώντας μου το δικαίωμα να δικαστώ από ένα ανεξάρτητο δικαστήριο. Ξέρω πως θα χάσω το Australian Open, το Roland Garros και το Wimbledon. Όπως έχασα όλους μου τους βαθμούς και τη θέση μου στην κατάταξη.

Δεν δολοφονούν μόνο τον χαρακτήρα μου, αλλά και την καριέρα μου, για να μη μιλήσω για τις συνέπειες που έχει αυτό στην ψυχική μου υγεία. Αυτή η ασέβεια προς τους κανονισμούς από την ITF (ITIA), σχετικά με τη γρήγορη ακρόαση που δικαιούμαι, δείχνει τέτοια ασέβεια προς εμένα που δεν έχω τι άλλο να πω...
Οι αναβολές είναι άρνηση στην απόδοση δικαιοσύνης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα