H Γραμματικοπούλου πήρε τίτλο στην Ιταλία

H Γραμματικοπούλου πήρε τίτλο στην Ιταλία
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο 25άρι του Σάντα Μαργκαρίτα ντι Πούλα κερδίζοντας στον τελικό την Καθίνκα Φον Ντίχμαν με 6-4, 6-1.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πήρε σήμερα τον 14ο τίτλο της καριέρας της!

Στον τελικό του 25αριου τουρνουά του Σάντα Μαργκαρίτα ντι Πούλα στην Ιταλία, επικράτησε της Καθίνκα Φον Ντίχμαν με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Η Ελληνίδα τενίστρια κατέκτησε τον τίτλο δίχως να χάσει σετ στο τουρνουά και εξασφάλισε 25.000 δολάρια.

Στον τελικό χρειάστηκε 82 λεπτά για να κερδίσει το Νο4 του ταμπλό. Στο πρώτο σετ προηγήθηκε 5-2 και παρά το break που δέχτηκε, έκλεισε στο επόμενο service game το σετ. Στο δεύτερο κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε να έχει προβάδισμα 5-0, για να γλιτώσει το… bagel στο 6ο game η αντίπαλός της.

Στους προηγούμενους γύρους η Γραμματικοπουλου είχε κερδίσει κατά σειρά την Ιταλίδα Μαρκόν (6-2, 6-0), την Ισπανίδα Φερέρ (6-1, 7-5), την Ιταλίδα Αμπανιάτο (6-3, 6-4) και την επίσης Ιταλίδα Μπιλάρδο (6-3, 6-2).

Να θυμίσουμε ότι η Γραμματικοπούλου είναι η τελευταία Ελληνίδα χρονικά που κέρδισε μεγάλο τουρνουά, καθώς είχε πάρει τον τίτλο στο 125αρι του Βανκούβερ τον περασμένο Αύγουστο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα