Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σε νέο back to back την Δευτέρα

Ο Τσιτσιπάς σερβίρει
Στις 17:00 η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει αύριο (1/5) την Πάουλα Μπαντόσα και αμέσως μετά, στις 21:00 ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπάεζ.

Οπως και χθες, έτσι και αύριο 1 Μαϊου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα παίξουν ο ένας μετά τον άλλον στο κεντρικό γήπεδο της Μαδρίτης.

Αυτή τη φορά μόνο, η Σάκκαρη δεν θα είναι… μεταμεσονύχτια όπως χθες, καθώς θα παίξει στις 17:00 ώρα Ελλάδος, στο μεγάλο ματς κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα.

Προηγούνται οι αναμετρήσεις Σεφτσένκο - Μεντβέντεφ και Αντρέεβα - Σαμπαλένκα στις 12:00 και 14:00 και λογικά η Σάκκαρη θα ξεκινήσει στην ώρα της, όπως και ο Στέφανος που ακολουθεί στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος, στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Αντίπαλός του θα είναι ο Σεμπάστιαν Μπάεζ, ενώ μετά από αυτόν τον αγώνα, θα γίνει και ματς γυναικών για την φάση των «16», το οποίο θα προκύψει από τα αποψινά ματς (του Τσιτσιπά είναι για την φάση των «32»).

Δείτε ΕΔΩ το αυριανό πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα