Τσιτσιπάς: Τo twitter για τη ροζ ρακέτα της Barbie

Επιμέλεια: Newsroom
O Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τη ροζ ρακέτα που δημιούργησε η χορηγός εταιρείας του για την ταινία «Barbie και τα πειράγματα στο twitter δεν άργησαν να έρθουν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάντα τον δικό του τρόπο να σχολιάζει μέσα από τα social media και να προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του.

Αυτή τη φορά ο 24χρονος τενίστας αναφέρθηκε στη ροζ ρακέτα που δημιούργησε η εταιρεία Wilson για την ταινία Barbie, που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο.

Ο Τσιτσιπάς αναδημοσίευσε το tweet της Wilson για την «Τέλεια ροζ ρακέτα του τένις» και σχολίασε: «Η συνεργασία που όλοι περιμέναμε».

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να υπάρξει η αντίδραση των χρηστών στο twitter, με κάποιους να τον καλούν να παίξει με αυτή στο Roland Garros.

Η εταιρεία Wilson είναι ο χορηγός της ρακέτας του Τσιτσιπά, μια ειδική Wilson Custom Blade 98, που έχει ζωγραφισμένα τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Πάντως δεν είναι δεν είναι η πρώτη φορά που η Mattel, η μητρική εταιρεία της Barbie, χρησιμοποιεί το τένις ή συνεργάζεται με παίκτες. Τελευταία περίπτωση αφορούσε τη Ναόμι Οσάκα, κυκλοφορώντας μια κούκλα «Barbie Naomi Osaka», λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

 

Τελευταία Νέα