Tα θαυμαστά έργα του ιδρύματος του Ρότζερ Φέντερερ

Newsroom
Tα θαυμαστά έργα του ιδρύματος του Ρότζερ Φέντερερ
Το Ίδρυμα του Ρότζερ Φέντερερ συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης στην υποστήριξη σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε έξι χώρες της νότιας Αφρικής και της Ελβετίας.

O Ρότζερ Φέντερερ αποχωρώντας από το επαγγελματικό τένις έχει πλέον τη δυνατότητα να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και να αφοσιωθεί σε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του το Roger Federer Foundation.

Το ίδρυμα που κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής, με τεράστιο έργο και προσφορά στην εκπαίδευση σε χώρες της νότιας Αφρικής και της Ελβετίας. Τη Νότια Αφρική, το Λεσότο, το Μαλάουι, τη Ζάμπια, τη Ζιμπάμπουε και τη Ναμίμπια.

Ο 42χρονος Ελβετός με ανάρτησή του στα social media προχώρησε σε ένα μίνι απολογισμό του έργο του ιδρύματός του.
Σε αυτή ανέφερε τα παρακάτω: «Αυτή η τελευταία χρονιά, το 2022, ήταν μια ακόμη επιπτώσεων για το ίδρυμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα σε όλη τη Νότια Αφρική με την παιδική εκπαίδευση. Παρακαλώ δείτε μερικά από τα επιτεύγματα που έχουμε πετύχει μέχρι το τέλος του 2022 από την έναρξη της ίδρυσης:

*2,4 εκατομμύρια παιδιά επωφελήθηκαν από την ανώτερη ποιότητα πρώιμης εκπαίδευσης.
*Περισσότεροι από 44.000 εκπαιδευτικοί βελτίωσαν τις ικανότητές τους χάρη στην κατάρτιση.
*Περισσότερα από 12.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν βελτιώσει την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών τους.
*Το Ίδρυμα RF έχει λειτουργήσει σε 7 χώρες μαζί με 29 οργανισμούς-εταίρους.
*Έχουμε επενδύσει 77,5 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα για να βοηθήσουμε στη βελτίωση της εκπαίδευσης στην Ελβετία και τη Νότια Αφρική.
Ευχαριστώ όλους όσους ήταν εκεί για να με στηρίξουν από το 2003. Φέτος θα γιορτάσουμε μαζί την 20η επέτειο μας! Για να δείτε περισσότερα σχετικά με την ετήσια αναφορά παρακαλώ δείτε εδώ τον σύνδεσμό μου».

 

Τελευταία Νέα