Τσιτσιπάς: «Θέλω να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία μεγαλύτερη από το τένις»

Newsroom
 Τσιτσιπάς: «Θέλω να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία μεγαλύτερη από το τένις»
O Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στις σκέψεις και τα όνειρά του έξω από το τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε γγια όσα του αρέσουν να κάνει έξω από το τένις, για τα σχέδια και τους στόχους του, στο πλαίσιο της προώθησης του Break Point στο Netflix.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν θέλω να περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου που θα είμαι στάσιμος και δεν θα αναπτύξω τον εαυτό μου μέσα από εμπειρίες. Έχω έναν φόβο μη χάσω αυτή την ευκαιρία και δεν θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μόνο από το τένις. Η ζωή είναι για περιπέτειες, η ζωή είναι για να δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις.

Θέλω να δημιουργήσω μια ευρύτερη, μια μεγαλύτερη αυτοκρατορία από το τένις. Έχω εξερευνήσει το κομμάτι της δημιουργίας ταινιών και το τι μπορώ να κάνω, αλλά και το ποιες ιστορίες θέλω να πω. Η μουσική επίσης μου έχει επιτρέψει να εκφράσω κάτι διαφορετικό.

Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μην φοβούνται. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να φτάσετε σ' αυτό το σημείο, είναι να βγείτε από τη βολή σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα