Τσιτσιπάς: «Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα»
O Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με «story» του στο Instagram έστειλε το μήνυνα του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και τόνισε πως οι Έλληνες πρέπει να σταθούν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά:

«Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους.

Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη».

tsitsipas

 

Τελευταία Νέα