Παπαμιχαήλ και Σέρμπαν το σήκωσαν στο Μεξικό!

Newsroom
Παπαμιχαήλ και Σέρμπαν το σήκωσαν στο Μεξικό!
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Ραλούκα Σέρμπαν αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο τουρνουά των 40.000 δολαρίων της ITF στην Πόλη του Μεξικού.

Τον πρώτο τίτλο της στο 2023 πήρε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, καθώς μαζί με την Κύπρια Ραλούκα Σέρμπαν κέρδισαν τον τελικό του διπλού στο τουρνουά των 40.000 δολαρίων της ITF στην Πόλη του Μεξικού.

Το δίδυμο επικράτησε στον τελικό των Κολομβιανών Ιουλιάνα Λιζαράζο και Μαρία Πέρεζ-Γκαρσία με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 10-4) σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι.

Παπαμιχαήλ και Σέρμπαν έκαναν σπουδαία ανατροπή καθώς ενώ έχασαν το πρώτο σετ εύκολα, στο δεύτερο βρέθηκαν υπό πίεση και το δικό τους 3-0, έγινε 5-4. Ωστόσο κράτησαν το σερβίς τους και διεκδίκησαν τον τίτλο στο super tie break. Εκεί βρέθηκαν με μίνι break πίσω με 3-1, όμως κέρδισαν τους 9 από τους 10 τελευταίους πόντους και μετά από 1 ώρα και 19 λεπτά, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στη χρονιά και για τις δυο, ενώ για την Παπαμιχαήλ ήταν ο 36ος τίτλος καριέρας στα διπλά σε τουρνουά της ITF, 3ος σε 40άρι ή μεγαλύτερο τουρνουά. Στα μονά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που αυτή την εβδομάδα γιόρτασε και τα 30ά γενέθλιά της, έχει κερδίσει άλλους 15 τίτλους σε διοργανώσεις της ITF.

 

Τελευταία Νέα