Davis Cup: Δεν θα αγωνιστεί στο διπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Βασίλης Τσίγκας
Davis Cup: Δεν θα αγωνιστεί στο διπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διπλό, στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης ημέρας των play-offs του World Group I του Davis Cup κόντρα στο Εκουαδόρ.

Χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά θα αγωνιστεί η Ελλάδα στο διπλό κόντρα στο Εκουαδόρ, με τους Αλέξανδρο Σκορίλα και Πέτρο Τσιτσιπά να παίρνουν θέση απέναντι στους Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο,

Το επιτελείο της Εθνικής ομάδας προτίμησε να μην κουράσει το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς η Ελλάδα προηγείται ήδη με 2-0 έναντι του Εκουαδόρ, μετά τις χθεσινές νίκες των Στέφανου Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μόλις μία νίκη σήμερα για να εξασφαλίσει την πρόκριση από τα play-offs του World Group I του Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σήμερα στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, που λογικά θα κλείσει και την αυλαία του διημέρου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα