Αποθέωση από 40.000 θεατές για Ναδάλ και Ρουντ στο Μεξικό

Newsroom
Αποθέωση από 40.000 θεατές για Ναδάλ και Ρουντ στο Μεξικό
Οι Ράφαελ Ναδάλ και Κάσπερ Ρουντ ολοκλήρωσαν την περιοδείας τους στην αμερικανική ήπειρο, παίζοντας σε κοινό 40.000 θεατών στην Πόλη του Μεξικού.

Σε μια μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 40.000 θεατές στην Plaza de toros Monumental στην Πόλη του Μεξικού, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Ράφαελ Ναδάλ και του Κάσπερ Ρουντ στη Νότια Αμερική. Η Πόλη του Μεξικού αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμός της περιοδείας τους, με τον Ναδάλ να νικά τον Ρουντ με 7-6(7), 6-4.

«Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, γιατί το μόνο πράγμα που θέλω είναι να επιστρέψω. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πώς αισθάνομαι σ' αυτή τη χώρα, όπου μου έχουν συμπεριφερθεί σαν να είμαι Μεξικανός! Ελπίζω να έρθω ξανά, αυτό το tour μού έδωσε επιπλέον ενέργεια για να μπω στη νέα σεζόν», δήλωσε ο 36χρονος Ισπανός, που ευχαρίστησε τον Νορβηγό, που ήταν μαζί του σε αυτό το ταξίδι.

Ο Ναδάλ με τον Ρουντ αγωνίστηκαν στο Μπουένος Άιρες, στο Μπέλο Οριζόντε, στο Κίτο, στην Μπογκοτά και στην Πόλη του Μεξικού, ενώ στην περιοδεία του βρισκόταν και το Σαντιάγκο της Χιλής, όπου έπαιξε με τον Αλεχάντρο Ταμπίλο.

 

Τελευταία Νέα