Τροΐτσκι σε Στακόφσκι: «Είσαι ένας κλόουν του instagram, για αυτό να το βουλώσεις»

Newsroom
Τροΐτσκι σε Στακόφσκι: «Είσαι ένας κλόουν του instagram, για αυτό να το βουλώσεις»
Ο Ουκρανός Σεργκέι Στακόφσκι κριτίκαρε την απόφαση των Σέρβων Βίκτορ Τροΐτσκι και Γιάνκο Τισπάρεβιτς να βρεθούν σε τουρνουά επίδειξης στη Ρωσία και έγινε χαμός.

Διαδυκτιακός καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Ουκρανό, Σεργκέι Στακόφσκι και τους Σέρβους, Βίκτορ Τροΐτσκι και Γιάνκο Τισπάρεβιτς, με αφορμή την απόφαση των τελευταίων να βρεθούν τις επόμενες ημέρες σε τουρνουά επίδειξης στη Ρωσία.

Ο πρώην Ουκρανός παίκτης θέλησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κριτικάρει την απόφαση των δύο Σέρβων και εκεί άρχισε η διαμάχη.

«Απογοητεύτηκα Βίκτορ, μόλις είδα πως θα πας στη Ρωσία. Βέβαια, φαντάζομαι πως τα χρήματα είναι πάνω από όλα», ήταν το μύνυμα προς τον Τροΐτσκι.

Ο τελευταίος απάντησε: «Το να βρεθώ στη χώρα των παππούδων μου, είναι ανεκτίμητο. Είσαι, απλά, ένας κλόουν του Instagram, που έχει μπερδέψει την πολιτική με τον αθλητισμό.

Αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον πόλεμο, αλλά μιας και το πήγες εκεί, εγώ και η πατρίδα μου, φάγαμε όλα τα σκ...τ και ποτέ δεν νιώσαμε υποστήριξη. Γι’ αυτό, σε παρακαλώ, βούλωσέ το».

Ο Στακόφσκι, έγραψε στον Τιπσάρεβιτς: «Απογοητεύτηκα, Γιάνκο. Είναι πολύ απογοητευτικό, να σε βλέπω να πηγαίνεις στη Ρωσία. Φαντάζομαι, τα χρήματα είναι πάνω από το ήθος. Είναι επιλογή σου».

«Αλήθεια; Τι έχεις να πεις γι’ αυτό, τότε, Κύριε Μονομάχε της Ελευθερίας στο Instagram: Εσύ, ή κάποιο από τα γαμ... μέλη της οικογένειάς σου, έκαναν μποϊκοτάζ ή διαμαρτυρήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη χώρα μου, την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους, πριν από 20 χρόνια;».


 

Τελευταία Νέα