Πριν το Μουντιάλ η Kingbet βρήκε σημεία από τένις και φιλικά

Newsroom
Πριν το Μουντιάλ η Kingbet βρήκε σημεία από τένις και φιλικά
Λίγες μέρες πριν από τη σέντρα στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κατάρ και βρισκόμαστε ευλόγως σε mood Εθνικών ομάδων. Απόψε διεξάγονται κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και τένις.

Η Κύπρος υποδέχεται στη Λάρνακα τη Βουλγαρία και θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι μετά τη βαριά πεντάρα που δέχτηκε από το Κόσοβο στο Nations League. Στα έξι τελευταία παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι κέρδισαν μόνο την Εθνική μας ομάδα με 1-0, την οποία βρήκαν χαλαρή. Οι Βούλγαροι από την άλλη προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Έρχονται από κολλητές νίκες με 5-1 κόντρα στο Γιβραλτάρ κει 1-0 με αντίπαλο την ΠΓΔΜ. Συμπλήρωσαν τέσσερις αγώνες δίχως ήττα, κάτι που έχουν να πράξουν από το 2018. Βέβαια, αυτή τη φορά έχουν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τότε είχαν φέρει τέσσερα διαδοχικά «Χ». Το μομέντουμ τους ευνοεί και είναι σε θέση να φύγουν από την Κύπρο με το θετικό αποτέλεσμα. Το Χ2 κινείται στο 1.45 στο Κύπρος - Βουλγαρία.

Στο Ντιαρμπακίρ η Τουρκία υποδέχεται τη Σκωτία σε ένα άκρως ανταγωνιστικό φιλικό. Οι Τούρκοι έρχονται από ήττα σοκ στο Nations League με 2-1 από τα Νησιά Φερόε. Τερμάτισαν έτσι ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων. Η Σκωτία δεν έχει ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς με τελευταίο το 0-0 με τους Ουκρανούς. Αμφότερες προετοιμάζονται για τα προκριματικά του EURO. Θα πάμε με τη στατιστική που θέλει τους γηπεδούχους να έχουν τρία 2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και τους Σκωτσέζους να προέρχονται από τέσσερα στα έξι πιο πρόσφατα. Το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων παίζεται στο 2.05 και συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης στο Τουρκία - Σκωτία.

Απόψε έχουμε και τένις στο πρόγραμμα. Στο Τορίνο για το σπουδαίο τουρνουά World Tour Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον… μισητό Μεντβέντεφ. Οι δύο τενίστες έχουν εδώ και αρκετά χρόνια ανοιχτή κόντρα μεταξύ τους και πάντα οι μάχες τους είναι ιδιαίτερες. Οι δύο τελευταίες κρίθηκαν στο όριο. Αρχικά ο Μεντβέντεφ κέρδισε τον Στέφανο με 3-1 στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την άτυπη ρεβάνς στο Σινσινάτι πριν από τρεις μήνες με 2-1. Με δεδομένο το ότι αμφότεροι ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική των ομίλων από Τζόκοβιτς και Ρούμπλεφ αντίστοιχα, η σημερινή μάχη αποκτά οριακό χαρακτήρα, αφού ο ηττημένος χάνεται. Στο νήμα θα κριθεί η αναμέτρηση και το over 21,5 στα γκέιμς στον αγώνα Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ σε απόδοση 1.57 φαντάζει πολύ πιθανό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα