Κύργιος: Απάντησε στη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Newsroom
Κύργιος: Απάντησε στη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά
O Νικ Κύργιος δεν άφησε ασχολίαστες τις προ ημερών δηλώσεις της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Ιουλίας Σαλνίκοβα για τα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό αγώνα στο Wimbledon.

Η κόντρα του Νικ Κύργιου με τον Στέφανο Τσιτσιπά καλά κρατεί, με τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να μην αφήνει ασχολίαστες τις δηλώσεις της μητέρας του Έλληνα παίκτη.

Η Ιουλία Σαλνίκοβα μιλώντας για τις σχέσεις του γιου της με τους υπόλοιπους είχε αναφέρει: «Ο μοναδικός άνθρωπος που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση, είναι ο Νικ Κύργιος. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού. Στο ματς του Wimbledon, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει τους γενικούς κανόνες του αθλητισμού.

Ο αγώνας έγινε πολύ περίεργος και νευρικός, διότι έπαιζε "βρώμικο" τένις. Ο Στέφανος, δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, από τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και έχασε το ματς, χωρίς να είναι χειρότερος στο court».

Ο Κύργιος θέλησε να απαντήσει στα παραπάνω, ανέβασε ένα video από το μεταξύ τους ματς με τον Τσιτσιπά στο Wimbledon, όπου και παίρνει πόντο με τη βοήθεια του φιλέ και έγραψε «βρώμικο τένις».

kyrgios


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα