Τζόκοβιτς: Συνεχίζει με άνεση στην Αστάνα, τα ζευγάρια των προημιτελικών

Newsroom
Τζόκοβιτς: Συνεχίζει με άνεση στην Αστάνα, τα ζευγάρια των προημιτελικών
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε μόλις τέσσερα games από τον Μπότιτς φαν ντε Ζάντσουλπ, πέρασε στα προημιτελικά του Αστάνα Όπεν, όπου θα αναμετρηθεί με τον Κάρεν Κατσάνοφ, «κλείδωσαν» τα ζευγάρια της οκτάδας.

Μια ακόμα άνετη επικράτηση σημείωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αστάνα Όπεν. Ο 35χρονος Σέρβος νίκησε τον Ολλανδό, Μπότιτς φαν ντε Ζάντσουλπ με 6-3 6-1 σε 71 λεπτά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά. Ο Τζόκοβιτς σημείωσε την 30ή νίκη του στο tour μέσα στο 2022 και την 6η συνεχόμενη, μετά τις τέσσερις που του χάρισαν τον τίτλο στο Τελ Αβίβ.

Στο δρόμο για τα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς θα παίξει με τον Κάρεν Κατσάνοφ, που με τη σειρά του απέκλεισε τον Μάριν Τσίλιτς με 2-6, 6-3, 6-3.

Εύκολο έργο είχε και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που νίκησε τον Φινλανδό, Εμίλ Ρουουσουβουόρι με 6-3, 6-2 και στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον Μπαουτίστα Άγκουτ.

Τα προημιτελικά θα γίνουν την Παρασκευή (7/10) με το πρόγραμμα να ανοίγει στις 09:00 το πρωί με τον αγώνα με του Μαναρινό με τον Ρούμπλεφ και να ακολουθεί ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Χουρκάτζ. Μετά τις 15:00 ώρα Ελλάδας θα γίνουν κατά σειρά οι αγώνες Κατσάνοφ-Τζόκοβιτς και Μπαουτίστα-Αγκουτ-Μεντβέντεφ.

 

Τελευταία Νέα