Τσιτσιπάς: «Κάποιες φορές κοιμάμαι με τη ρακέτα του Φέντερερ»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Κάποιες φορές κοιμάμαι με τη ρακέτα του Φέντερερ»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του από την Αστάνα αναφέρθηκε στην κίνηση του Ρότζερ Φέντερερ να του χαρίσει μια ρακέτα του στη διάρκεια του Lover Cup στο Λονδίνο.

O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την ευτυχία να ζήσει ως συμπαίκτης του Ρότζερ Φέντερερ, την τελευταία παράσταση του Ελβετού πριν από μερικές ημέρες στο Lover Cup στο Λονδίνο.

Ο 24χρονος Ελληνας τενίστας ζήτησε ένα αναμνηστικό από τον Φέντερερ και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου στο Αστάνα Όπεν ο 41χρονος «βασιλιάς» δεν του χάλασε το χατίρι.

«Του είπα, "θα σήμαινε τα πάντα για μένα αν μπορούσα να έχω μια από τις ρακέτες σου. Σε θαυμάζω από τότε που ήμουν τριών ετών. Αν μπορούσα να πάρω μια από τις ρακέτες σου στο σπίτι μου, θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Ελπίζω να μην σε πειράζει να μου δώσεις κάτι από την ταυτότητά σου"», είπε ο Τσιτσιπάς.

Ο Φέντερερ του χάρισε μια Wilson Pro Staff RF97s 340 γραμμαρίων από την τσάντα του και του την χάρισε.

«Κοιτάξτε, ήταν το είδωλό μου όταν μεγάλωνα. Ένιωθα πως θα ήταν λάθος να μην κρατήσω κάτι από τον τελευταίο του αγώνα. Ήταν πολύ ωραίο και από κάποιες φορές κοιμάμαι μαζί της», είπε αστειευόμενος ο Στέφανος, που είχε ανεβάσει και ένα σχετικό ποστ στα social media.

«Εκείνη τη νύχτα έκλαιγα. Αυτό που με εξέπληξε ήταν το πόσα συναισθήματα ένιωθα ακόμα και το επόμενο πρωί. Εκεί που πιστεύεις ότι τα έβγαλες όλα, ήμουν γεμάτος δάκρυα και το επόμενο πρωί. Βλέπεις όλες τις όμορφες στιγμές να περνούν από μπροστά σου, νομίζω αυτό απολαμβάνεις περισσότερο όταν μοιράζεσαι την εκπληκτική βραδιά της αποχώρησης του Φέντερερ. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα.

Μακάρι μια μέρα να γίνει έτσι και η δική μου αποχώρηση» συμπλήρωσε ο Φέντερερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα