Παπαμιχαήλ: Τα κέρδη από την εμφάνιση με την Μέρτενς

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Τα κέρδη από την εμφάνιση με την Μέρτενς
Ανεβαίνει επίπεδο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ η οποία κερδίζει 24 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη μετά τη Τυνησία.

Η εξαιρετική εμφάνιση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς, μπορεί να μην έφερε πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Μοναστίρ της Τυνησίας, ωστόσο φέρνει άλλα οφέλη για την τενίστρια.

Η Παπαμιχαήλ, που μέχρι πριν τρεις μήνες είχε παίξει όλα κι όλα δύο τουρνουά του WTA Tour με παρουσία στο κυρίως ταμπλό, κατάφερε να παίζει τώρα τρία συνεχόμενα, στα δύο εκ των οποίων έφτασε ως την φάση των «16».

Διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, παίζοντας με τενίστριες που έχουν πολλούς τίτλους όπως η Μέρτενς, αλλά και η Μουγκουρούθα (κάτοχος grand slam) πριν δύο εβδομάδες.

Αυτή η καλή της πορεία στο Tour τον τελευταίο μήνα, θα «εξαργυρωθεί» την Δευτέρα με άνοδο 24 θέσεων, καθώς θα βρεθεί τουλάχιστον στο Νο152, πέντε θέσεις χαμηλότερα από το ρεκόρ καριέρας της (Νο147). Αν μάλιστα η Μούχοβα ηττηθεί σήμερα στην Οστράβα, θα πάει στο Νο151.

Η Παπαμιχαήλ παράλληλα, έχει καταφέρει να κερδίσει δύο παίκτριες του Τοπ100 από το καλοκαίρι (το Νο81, την Ουγγαρέζα Γκάλφι στην Βουδαπέστη και την Ζου, Νο64, στο Μοναστίρ) και πάει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Τελευταία Νέα