Παπαμιχαήλ: Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό και στο Μοναστίρ

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό και στο Μοναστίρ
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ νικώντας την Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 2-1 σετ προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Μοναστίρ της Τυνησίας.

Μετά το 500άρι τουρνουπά στο Τόκιο, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ εξασφάλισε την παρουσία της και στο 250άρι τουρνουά στο Μοναστίρ της Τυνησίας. Η 29χρονη παίκτρια νικώντας την Κριστίνα Μλαντένοβιτς από τη Γαλλία με 2-6, 6-2, 6-4 πέρασε και το 2ο γύρο των προκριματικών και θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό στο Jasmio Open στην παραλιακή πόλη Μοναστίρ.

Η Μλαντένοβιτς, Νο.130 και πρώην Νο.10, κατακτώντας τα τέσσερα πρώτα games, πήρε με 6-2 το 1ο σετ. Με διαδοχικά μπρέικ άρχισε το 2ο σετ (2-2), όμως στη συνέχεια η Παπαμιχαήλ πήρε τους 16 από τους 19 πόντους για να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα.

Στο 3ο σετ η Μλαντένοβιτς προσπέρασε με 2-1, η Παπαμιχαήλ διατηρώντας το σερβίς της, με break προηγήθηκε 4-3, έφθασε στο 5-4 και στο 10ο game παρότι έχασε τρία match points από το 40-0, είχε την ψυχραιμία στην 5η ευκαιρία της πήρε το σετ 6-4, τη νίκη και την πρόκριση.

Πλέον η Παπαμιχαήλ, Νο.175, περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στον 1ο γύρο του τουρνουά (φάση των «32»), όπου δεσπόζει η Όνς Τζαμπέρ. Η Κουντερμέτοβα είναι το Νο2, η Κορνέ Νο.3, ενώ ακόμα στο ταμπλό υπάρχουν οι Μέρτενς, Ποτάποβα, Μάρτιτς και Σινιάκοβα.

Παράλληλα, η Παπαμιχαήλ με συμπαίκτρια την Ιταλίδα, Λουκρετζία Στεφανίνι θα παίξει στο διπλό, με αντιπάλους στον 1ο γύρο με τις Λαμένς (Ολλανδία)/ Ρόντινα (Ρωσία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα