Σάκκαρη: Το απόγευμα της Παρασκευής ο ημιτελικός με την Κόβινιτς στην Πάρμα

Newsroom
Σάκκαρη: Το απόγευμα της Παρασκευής ο ημιτελικός με την Κόβινιτς στην Πάρμα
Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον τελικό στο τουρνουά της Πάρμα και το απόγευμα της Παρασκευής θα παίξει με τη Μαυροβούνια, Ντάνκα Κόβινιτς

Η Μαρία Σάκκαρη διά πυρός και σιδήρου ξεπέρασε το εμπόδιο και της Βελγίδας, Μαρίνα Ζανέφσκα με 2-1 σετ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση στο 250άρι τουρνουά της Πάρμα.

Η Ελληνίδα τενίστρια στο δρόμο για τον τελικό θα παίξει με την Ντάνκα Κόβινιτς από το Μαυροβούνιο. Ο ημιτελικός θα γίνει την Παρασκευή (30/9) και θα αρχίσει στις 16:00, ώρα Ελλάδας.

Η 27χρονη Κόβινιτς, Νο.78 στον κόσμο, νίκησε την Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι (6-4, 6-4) και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον 4ο τελικό της καριέρας της, έχοντας χάσει και τους προηγούμενους τρεις.

Η Κόβινιτς και η Σάκκαρη έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με την Μαυροβούνια να έχει κερδίσει τις δύο (2016 Κωνσταντινούπολη, 2018 Σενζέν), ενώ η Σάκκαρη είχε επικρατήσει το 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα