Σάκκαρη: Συνάντηση με τον Μπουφόν στην Πάρμα

Newsroom
Σάκκαρη: Συνάντηση με τον Μπουφόν στην Πάρμα
Η Μαρία Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα γραφεία της ποδοσφαιρικής Πάρμα και να γνωριστεί με τον θρυλικό Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματικά είχε μια διαφορετική ημέρα στην Πάρμα. Εκμεταλλευόμενη ότι δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση στο Όπεν της Πάρμα, η Σάκκαρη πρώτα και με παρέα την Σλόαν Στέφενς έκαναν μια βόλτα σε αξιοθέaτα της πρωτεύουσας της Εμίλια Ρομάνια και μετά η 27χρονη Ελληνίδα είχε μια ξεχωριστή συνάντηση.

Βρέθηκε στα γραφεία της ποδοσφαiρικής ομάδας της Πάρμα, που αγωνίζεται στη Serie Β και εκεί την περίμενε ο θρυλικός Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 44χρονος θρυλικός τερματοφύλακας, που άρχισε την καριέρα του από την Πάρμα, από την περσινή σεζόν επέστρεψε σε αυτή, ενώ παράλληλα είναι και πρεσβευτής του συλλόγου.

Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει φιλοφρονήσεις με τον Μπουφόν. «Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10», είπε ο Μπουφόν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, για να του απαντήσει με χιούμορ: «Και εγώ σε ξέρω».

sakkari parma

Μάλιστα, ο Μπουφόν εξομολογήθηκε την επιθυμία του στη Σάκκαρη: «Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ».

Η Σάκκαρη, από την πλευρά της, του απάντησε με μια ιστορία από τις προπονήσεις της: «Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ μού λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν».

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μία ρακέτα της, ενώ ο Μπουφόν από την πλευρά του της δώρισε μία φανέλα του με το νούμερο 1.

sakkari parma

Στην Πάρμα αγωνίζεται ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Φάμπιο Πέκια. Η Σάκκαρη γνώρισε και τους δύο, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσεχείς υποχρεώσεις της στο Όπεν της Πάρμα.

 

Τελευταία Νέα