Λάκη: Αποκλεισμός από την Κρομάτσεβα στις «32» του Οτοσετς

Newsroom
Λάκη: Αποκλεισμός από την Κρομάτσεβα στις «32» του Οτοσετς
Η Μιχαέλα Λάκη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της έμπειρης Ιρίνα Κρομάτσεβα (0-2 σετ) στην Σλοβενία και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση.

Αξεπέραστο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Ιρίνα Κρομάτσεβα για την Μιχαέλα Λάκη, στην φάση των «32» του τουρνουά 25.000 δολαρίων στο Οτοσετς της Σλοβενίας.

Η νεαρή τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και ολοκλήρωσε την παρουσία της με τρεις νίκες στα προκριματικά και μία ήττα στο κυρίως ταμπλό, από μία αντίπαλο που είναι στο Νο252 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει υπάρξει και Νο89 στο παρελθόν (2017).

Στο πρώτο σετ η ταλαντούχα τενίστρια δέχτηκε γρήγορα break από την αντίπαλό της που είναι το Νο3 στο ταμπλό του τουρνουά. Βρέθηκε να χάνει με 3-1 και έφτασε κοντά στο να απαντήσει στο break, ωστόσο δεν το κατάφερε και η 27χρονη Ρωσίδα έσπασε ξανά το σερβίς της Λάκη, για να πάρει το πρώτο σετ με 6-2.

Με break άρχισε και το δεύτερο σετ η Κρομάτσεβα, η οποία προηγήθηκε με 3-1. Η Λάκη μείωσε και βρέθηκε με διπλή ευκαιρία για break στο επόμενο game, καταφέρνωντας να ισοφαρίσει σε 3-3, για να προσπεράσει στη συνέχεια με 4-3! Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία της Ρωσίδας η οποία αφού κράτησε το σερβίς της, έκανε το break για να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ με 5-4 και στη συνέχεια τελείωσε την αναμέτρηση έπειτα από 1 ώρα και 30 λεπτά αγώνα.

Η 17χρονη Λάκη την Δευτέρα θα κάνει νέο career high στο Νο666 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

Τελευταία Νέα