Φέντερερ: Λάτρεις του τένις κατηγορούν τον Κύργιο ότι δεν σεβάστηκε το τελευταίο παιχνίδι του Ελβετού

Newsroom
Φέντερερ: Λάτρεις του τένις κατηγορούν τον Κύργιο ότι δεν σεβάστηκε το τελευταίο παιχνίδι του Ελβετού
Στο στόχαστρο βρέθηκε ξανά το «κακό παιδί» του τένις, Νικ Κύργιος, αυτή τη φορά για τα σχόλιά του σχετικά με τον αποχωρήσαντα θρύλο Ρότζερ Φέντερερ και τους Τζόκοβιτς - Ναδάλ.

Ένα instagram story του Νικ Κύργιου έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στους λάτρεις του τένις. Ο Αυστραλός τενίστας ανάρτησε μια φωτογραφία του Φέντερερ και των άλλων κορυφαίων του τένις Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς από το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ελβετού θρύλου.

Στο κλικ που ανέβασε ο Κύργιος και έκανε τον γύρο των social media, φαίνεται ο Ράφα να κλαίει και ο Νόλε να χαμογελά χειροκροτώντας. Το «κακό παιδί» του τένις συνόδεψε τη φωτογραφία με δύο σχόλια, μα αυτό που ενόχλησε ήταν το εξής: «Ο Νόβακ ξέρει ότι η ευκαιρία του για slams είναι καλύτερη τώρα. Ο Ράφα είναι συντετριμμένος».

Ο Σέρβος πρωταθλητής και ο Κύργιος είχαν τις διαφορές τους στο παρελθόν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Ωστόσο, ο Κύργιος υπερασπίστηκε το πρώην Νο.1 του κόσμου όταν οι αυστραλιανές αρχές τον εμπόδισαν να παίξει στο Australian Open του 2022 λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού του.

Οι οπαδοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την τελευταία ανάρτηση του Κύργιου, ισχυριζόμενοι ότι δεν σεβάστηκε την αποχώρηση του Φέντερερ και τους πρωταθλητές που παρατάχθηκαν δίπλα του κατά τον αποχαιρετισμό του στο εναρκτήριο Laver Cup το Σάββατο.

«Κανείς δεν θα κλάψει όταν ο ΝΚ αποσυρθεί. Εκτός κι αν είναι δάκρυα χαράς», δημοσίευσε μια χρήστης του Twitter με το όνομα Έιμι.

«Μια φορά ηλίθιος είναι πάντα ηλίθιος», πρόσθεσε ένα προφίλ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει το θράσος να το πει αυτό!!! Ήταν μια τόσο συναισθηματική βραδιά και πιστεύει ότι είναι σωστό να πει αυτό ειλικρινά, τι ηλίθιος», δημοσίευσε ένας άλλος στο ίδιο κλίμα.

Ωστόσο, η «Daily Mail Australia» αποκάλυψε ότι πολλά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μόνο ένα μέρος της ανάρτησης. Η πλήρης εικόνα περιελάμβανε και το εναρκτήριο μήνυμα «Αντίο βασιλιά» ως ένδειξη σεβασμού προς τον Φέντερερ, το οποίο περικόπηκε σε ορισμένες αναφορές.

Ο Κύργιος δημοσίευσε επίσης αρκετές φωτογραφίες του ίδιου και του Ελβετού τενίστα από τα προηγούμενα χρόνια με το μήνυμα: «Κανείς δεν θα παίξει ποτέ το παιχνίδι όπως εσύ, απόλαυσέ το Ρότζερ Φέντερερ ήταν τιμή».

Εδώ τo σχετικό instagram story:

kyrgios

 

Τελευταία Νέα