Laver Cup: Ξανά μαζί Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ

Newsroom
Laver Cup: Ξανά μαζί Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ
Οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ βρέθηκαν ξανά μαζί έπειτα από πολύ καιρό στο ίδιο κορτ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο στην O2 Arena στην κοινή τους προπόνηση για το Laver Cup.

Το Big 4 ενώθηκε ξανά για χάρη του Ρότζερ Φέντερερ στην τελευταία του παράσταση στο επαγγελματικό τένις και το Laver Cup στην O2 Arena. Με συμπαίκτη τον Ράφαελ Ναδάλ θα παίξουν τον βράδυ της Παρασκευής (23/9) στο διπλό στην πρώτη ημέρα του τουρνουά επίδειξης, που τα τελευταία 10 χρόνια φιλοξενείται στην O2 Arena του Λονδίνου.

«Μετά απ' όλα τα υπέροχα πράγματα που περάσαμε μαζί εντός και εκτός γηπέδου, το να είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής θα είναι κάτι απίθανο και αξέχαστο για μένα. Ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να παίξω σε καλό επίπεδο και ελπίζω ότι μαζί θα καταφέρουμε να δώσουμε μια καλή παράσταση. Το να είμαι ξανά στο τερέν, με τον Ρότζερ στο πλευρό μου, θα είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» είπε ο Ναδάλ, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αγγλία.

Το λονδρέζικο κοινό είχε την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά, έστω και σε προπόνηση γεμίζοντας την O2 Arena. Από τη μια οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και από την άλλη οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ, συμπαίκτες αυτή τη φορά στην ομάδα της Ευρώπης (Team Europe), στην οποία μετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Είμαστε μέρος της ιστορίας του αθλήματός μας τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς αμφιβολία», λέει ο Ναδάλ για τον εαυτό του, τον Φέντερερ, τον Τζόκοβιτς και τον Μάρεϊ. «Είναι αλήθεια ότι είμαστε και μεγαλύτεροι. Οι αριθμοί που έχει η Team Europe είναι εκπληκτικοί, αλλά πρέπει ακόμα να ανταγωνιστούμε και να παίξουμε. Στην άλλη πλευρά του υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρώτο τους Laver Cup».

Η σύνθεση των ομάδων

Team Europe
Ρότζερ Φέντερερ
Νόβακ Τζόκοβιτς
Ράφαελ Ναδάλ
Άντι Μάρεϊ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Κάσπερ Ρουντ
Ματέο Μπερετίνι (αναπληρωματικός)
Αρχηγός-Προπονητής: Μπγιορν Μποργκ

Team World
Φελίξ Αλιασίμ
Τέιλορ Φριτζ
Ντιέγκο Σβάρτσμαν
Αλεξ Ντε Μινόρ
Φράνσις Τιάφο
Τζακ Σοκ
Τόμι Πολ (αναπληρωματικός)
Αρχηγός-Προπονητής: Τζον ΜάκΕνρο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα