Τζόκοβιτς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Σινσινάτι

Newsroom
Τζόκοβιτς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Σινσινάτι
Μετά το Μόντρεαλ ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα απουσιάσει και από το τουρνουά στο Σινσινάτι, αποτέλεσμα της απόφασής του να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Τα άσχημα νέα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζονται, καθώς μετά το Μόντρεαλ ο Σέρβος απέσυρε τη συμμετοχή του και από το 1000άρι τουρνουά στο Σινσινάτι (14-21 Αυγούστου), καθώς δεν έχει έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗPA δεν έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Αυτή η εξέλιξη μειώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για τον Τζόκοβιτς να πάρει μέρος στο US Open, που αρχίζει στις 29 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί σε κάποια τουρνουά, ούτε ακόμα και για τα Grand Slams.

Ακόμα και στο πιο αισιόδοξο σενάριο για τον ίδιο, να του δοθεί ειδική εξαίρεση συμμετοχής στο US Open, ο κάτοχος 21 τίτλων σε Grand Slam, θα αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη χωρίς παίξει στα τουρνουά στην Αμερική στη σκληρή επιφάνεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα