Αλκαράθ: Απολαυστικός και ημιτελικός στο Αμβούργο

Newsroom
Αλκαράθ: Απολαυστικός και ημιτελικός στο Αμβούργο
Ο Κάρλος Αλκαράθ έχασε μόλις δύο games από τον Κατσάνοφ, περνώντας εντυπωσιακά στον ημιτελικό στο Όπεν του Αμβούργου, οδεύοντας για τον 5ο τίτλο του μέσα στο 2022.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έπειτα από δύο παιχνίδια όπου συνάντησε δυσκολίες, αυτή τη φορά ήταν απολαυστικός στο χωμάτινο Όπεν του Αμβούργου. Ο 19χρονος Ισπανός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κάρεν Κατσάνοφ με 6-0, 6-2 σε 69 λεπτά ξεδιπλώνοντας μέρος του τεράστιου ταλέντου του.

Βγάζοντας 21 winners και έχοντας όλα κι όλα επτά αβίαστα λάθη ο Αλκαράθ πέρασε στα ημιτελικά στο 500άρι τουρνουά και δείχνει έτοιμος να διεδικήσει τον 5ο τίτλο του μέσα στο 2022.


Ο Τσερούντολο κόντρα στον Μουζέτι

Ο Φρανσίσκο Τσερούντολο συνεχίζει την υπέροχη πορεία και στο Αμβούργο, νίκησε τον Ασλάν Καράτσεφ με 6-3, 4-6, 7-6(4) και πέρασε στα ημιτελικά. Ο 23χρονος Αργεντινός την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο καριέρας στo επίσης χωμάτινο Μπάσταντ της Σουηδίας. Αντίπαλός του στον ημιτελικό θα είναι ο Ιταλός, Λορέντσο Μουζέτι που επικράτησε του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα με 6-4, 6-3.

Κονταβέιτ και Πέρα στον τελικό των γυναικών

Στις γυναίκες βγήκε το ζευγάρι του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο(23/7) και θα έχει φαβορί. Η Ανέτ Κονταβέιτ, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη έχει την ευκαιρία να φθάσει στον 7ο τίτλο καριέρας και 2ο μέσα στο 2022, με αντίπαλο την Μπερνάρντα Πέρα από τις ΗΠΑ.

Η Εσθονή στον ημιτελικό νίκησε με ευκολία την Αναστασία Ποτάποβα με 6-3, 7-5. Πιο εντυπωσιακή ήταν η πρόκριση για την Πέρα, η αριστερόχειρας παίκτρια που έχει γεννηθεί στην Κροατία, νίκησε τη Βελγίδα, Μαρίνα Ζαβένσκα με 6-2, 6-4 και πάει για το 2ο τίτλο καριέρας, μετά αυτόν φέτος στη Βουδαπέστη.

 

Τελευταία Νέα