Αλκαράθ: Απολαυστικός και ημιτελικός στο Αμβούργο

Newsroom
Αλκαράθ: Απολαυστικός και ημιτελικός στο Αμβούργο
Ο Κάρλος Αλκαράθ έχασε μόλις δύο games από τον Κατσάνοφ, περνώντας εντυπωσιακά στον ημιτελικό στο Όπεν του Αμβούργου, οδεύοντας για τον 5ο τίτλο του μέσα στο 2022.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έπειτα από δύο παιχνίδια όπου συνάντησε δυσκολίες, αυτή τη φορά ήταν απολαυστικός στο χωμάτινο Όπεν του Αμβούργου. Ο 19χρονος Ισπανός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κάρεν Κατσάνοφ με 6-0, 6-2 σε 69 λεπτά ξεδιπλώνοντας μέρος του τεράστιου ταλέντου του.

Βγάζοντας 21 winners και έχοντας όλα κι όλα επτά αβίαστα λάθη ο Αλκαράθ πέρασε στα ημιτελικά στο 500άρι τουρνουά και δείχνει έτοιμος να διεδικήσει τον 5ο τίτλο του μέσα στο 2022.


Ο Τσερούντολο κόντρα στον Μουζέτι

Ο Φρανσίσκο Τσερούντολο συνεχίζει την υπέροχη πορεία και στο Αμβούργο, νίκησε τον Ασλάν Καράτσεφ με 6-3, 4-6, 7-6(4) και πέρασε στα ημιτελικά. Ο 23χρονος Αργεντινός την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο καριέρας στo επίσης χωμάτινο Μπάσταντ της Σουηδίας. Αντίπαλός του στον ημιτελικό θα είναι ο Ιταλός, Λορέντσο Μουζέτι που επικράτησε του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα με 6-4, 6-3.

Κονταβέιτ και Πέρα στον τελικό των γυναικών

Στις γυναίκες βγήκε το ζευγάρι του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο(23/7) και θα έχει φαβορί. Η Ανέτ Κονταβέιτ, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη έχει την ευκαιρία να φθάσει στον 7ο τίτλο καριέρας και 2ο μέσα στο 2022, με αντίπαλο την Μπερνάρντα Πέρα από τις ΗΠΑ.

Η Εσθονή στον ημιτελικό νίκησε με ευκολία την Αναστασία Ποτάποβα με 6-3, 7-5. Πιο εντυπωσιακή ήταν η πρόκριση για την Πέρα, η αριστερόχειρας παίκτρια που έχει γεννηθεί στην Κροατία, νίκησε τη Βελγίδα, Μαρίνα Ζαβένσκα με 6-2, 6-4 και πάει για το 2ο τίτλο καριέρας, μετά αυτόν φέτος στη Βουδαπέστη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα