Μάρεϊ: «Όταν αποσυρθώ θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Τσιτσιπά»

Newsroom
Μάρεϊ: «Όταν αποσυρθώ θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Τσιτσιπά»
Ο Αντι Μάρεϊ έβαλε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην μικρή λίστα αθλητών με τους οποίους θα ήθελε να έχει συνεργασία αφού αφήσει το τένις.

Μπορεί να έχει έρθει σε κόντρα μαζί του και να τον έχει ειρωνευτεί (στο περσινό US Open με το περίφημο toilet break) αλλά ο Αντι Μάρεϊ δηλώνει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Βρετανός σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν ποτέ γίνει προπονητής, με ποιους θα ήθελε να συνεργαστεί, ανέφερε μία μικρή λίστα αθλητών. Από γυναίκες μόνο την Ραντουκάνου και από άνδρες τον Τσιτσιπά, τον Αλκαράθ και τον συμπατριώτη του, Τζακ Ντράπερ.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα είναι ότι είναι σημαντικό να μπορείς να διαχειρίζεσαι τόσο την επιτυχία, όσο και τις ήττες. Πρέπει να ξέρεις που να αντιμετωπίζεις τις απώλειες με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο. Υπάρχουν πολλές αποφάσεις στο παρελθόν που θα είχε διαχειριστεί διαφορετικά κι αυτός είναι ίσως από τους λόγους που όταν αποσυρθώ από το τένις να ασχοληθώ με την προπονητική» είπε αρχικά στην τοποθέτησή του και πρόσθεσε:

«Από γυναίκες θα διάλεγα την Ραντουκάνου. Από άντρες θα ήταν κάποιος μεταξύ των Κάρλος Αλκαράθ, Στέφανο Τσιτσιπά και Τζακ Ντρέιπερ. Δουλεύουν σκληρά και δείχνουν ότι αγαπούν το άθλημα. Ο Αλκαράθ και ο Τσιτσιπάς δεν έχουν κερδίσει κάποιο Grand Slam ακόμα, ωστόσο προφανώς είναι ακόμα πολύ νέοι και νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν».

Ο Άντι Μάρεϊ αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο γρασίδι του Νιούπορτ, όπου έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ για μια θέση στην 4άδα.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα