Μουράτογλου: Το τελεσίγραφο στην «αναποφάσιστη» Σερένα

Newsroom
Μουράτογλου: Το τελεσίγραφο στην «αναποφάσιστη» Σερένα
Αποκαλυπτικός ήταν ο Πάτρικ Μουράτογλου για την κουβέντα που είχε με την Σερένα Γουίλιαμς αναφορικά με το μέλλον της, πριν το Roland Garros.

Σε μία αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε ο Πάτρικ Μουράτογλου, αναφορικά με την Σερένα Γουίλιαμς.

Η Αμερικανίδα τενίστρια δεν έχει αγωνιστεί μετά το περσινό Wimbledon και αποφάσισε να κάνει ένα break από τους αγώνες, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει δώσει την παραμικρή ένδειξη για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Πριν το Roland Garros, ο Μουράτογλου ήθελε μία ξεκάθαρη απάντηση, την οποία δεν πήρε ποτέ κι έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στην συνεργασία του με την Χάλεπ.

«Πήγα να τη ρωτήσω τι σκεφτόταν να κάνει. Δεν ήταν ξεκάθαρη. Τη ρώτησα αν θέλει να πάει στο Roland Garros και μου είπε ότι δεν ήξερε. Όλα αυτά έγιναν έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσει η σεζόν. Της είπα ότι θα την περίμενα την Δευτέρα στην προπόνηση κι αν δεν ερχόταν θα θεωρούσα τον εαυτό μου ελεύθερο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουράτογλου.

«Αφού η Σερένα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα εξομολογήθηκα στους κοντινούς μου ανθρώπους ότι τελείωσα με την προπονητική. Ήξερα και ξέρω ότι ένα από τα δυνατά μου σημεία ήταν ότι είχα πολύ ενθουσιασμό με τη δουλειά μου. Χωρίς αυτόν τον ενθουσιασμό δεν μπορώ να είμαι καλός προπονητής» πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα