Μουράτογλου: Ανέλαβε τη Σιμόνα Χάλεπ

Newsroom
Μουράτογλου: Ανέλαβε τη Σιμόνα Χάλεπ
Ο Πάτρικ Μουράτογλου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τη Σιμόνα Χάλεπ.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου μέσα από τα social media ανακοίνωσε πως θα είναι ο νέος προπονητής της Σιμόνα Χάλεπ. Όπως έκανε γνωστό ο Μουράτογλου, σκοπεύει να δουλέψει με την 31χρονη Ρουμάνα παίκτρια που βρίσκεται στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Σήμερα αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική μου καριέρα. Είμαι full-time προπονητής της Σιμόνα», αποκάλυψε ο Μουράτογλου και συμπλήρωσε : «Τους οκτώ τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει να είμαι προπονητής. Είναι το πάθος της ζωής μου και ακόμα νιώθω πως έχω πολλά να δώσω. Η Σιμόνα ήρθε στη Ακαδημία Μουράτογλου πριν από το Indian Wells για προετοιμασία. Ήμουν σε μερικές προπονήσεις της και την είδα να προπονείται. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με ρώτησε αν ήμουν διαθέσιμος ως προπονητής. Τη σέβομαι πάρα πολύ, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατο.

Μερικές εβδομάδες μετά, είχα μια συζήτηση με τη Σερένα (σ.σ. Γουίλιαμς) και η πόρτα άνοιξε για μένα, τουλάχιστον για ένα βραχυπρόθεσμο πλάνο, ώστε να μπορέσω να δουλέψω με κάποιο άλλο άτομο. Θα σας κρατήσω ενήμερους για το τι θα ακολουθήσει».

 

Τελευταία Νέα