Τζόκοβιτς: Χωρίς αγώνες στο γρασίδι μέχρι το Wimbledon

Newsroom
Τζόκοβιτς: Χωρίς αγώνες στο γρασίδι μέχρι το Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, άρχισε την προετοιμασία του με στόχο να ταξιδέψει απευθείας στο Λονδίνο και το Wimbledon.

Στο Μαυροβούνιο βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπου γεμίζει τις μπαταρίες του, εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Ο Τζόκοβιτς μετά την ήττα από τον Ναδάλ στα προημιτελικά του Roland Garros επέστρεψε για μερικές ημέρες στο Βελιγράδι, πριν βρεθεί στο Μαυροβούνιο, όπου εκεί επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο σχεδιασμός για τον Σέρβο είναι να συνεχίσεις τις προπονήσεις του στο Μαυροβούνιο και στη συνέχεια να ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon, που αρχίζει στις 27 Ιουνίου.

«Μάλλον τίποτα πριν από το Wimbledon. Θα δούμε περισσότερα, αλλά τώρα είναι η ώρα να ανακάμψει ψυχικά. Άνθρωποι όπως ο Νόβακ έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, χρειάζονται λίγο διάστημα για να επιστρέψουν, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος. Ξέρω ότι θα είναι έτοιμος για το χορτάρι», είπε ο προπονητής του Γκόραν Ιβανίσεβιτς, σε δηλώσεις του στα σερβικά μέσα. Ο Τζόκοβιτς μετρά έξι κατακτήσεις στο Wimbledon και είναι ο κάτοχος του τίτλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα