Ζβέρεφ: Χειρουργήθηκε και είναι αμφίβολος και για το US Open

Newsroom
Ζβέρεφ: Χειρουργήθηκε και είναι αμφίβολος και για το US Open
Δεν γλίτωσε την επέμβαση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος δύσκολα θα αγωνιστεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν απέφυγε τελικά το χειρουργείο.

Ο τραυματισμός του Γερμανού στον ημιτελικό με τον Ναδάλ στο Roland Garros, αποδείχθηκε τόσο σοβαρός που κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

Χθες η L’ Equipe ανέφερε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Wimbledon, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ζβέρεφ, ωστόσο και η συμμετοχή του στο US Open, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

«Όλοι κάνουμε το δικό μας ταξίδι στη ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου ταξιδιού. Την επόμενη εβδομάδα θα ανεβώ στο Νο.2 του κόσμου, αλλά αυτό το πρωί έκανα εγχείρηση. Μετά από τις νέες εξετάσεις που έκανα στη Γερμανία, πήρα την επιβεβαίωση πως οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σκιστεί. Για να επιστρέψω στο tour το γρηγορότερο δυνατόν, για να διασφαλίσω ότι όλοι οι σύνδεσμοι θα επουλωθούν σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή. Τώρα ξεκινάει η αποθεραπεία και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ» ανέφερε ο Ζβέρεφ που χάνει όλη τη σεζόν στο γρασίδι και από την αποθεραπεία του θα εξαρτηθεί αν θα προλάβει το US Open στο τέλος του καλοκαιριού.

 

Τελευταία Νέα