Ναδάλ: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με τον Αλκαράθ»

Newsroom
Ναδάλ: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με τον Αλκαράθ»
Ενοχλημένος ο Ναδάλ από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα… κοινά που βλέπει ότι έχει μαζί του ο Κάρλος Αλκαράθ.

Είναι αλήθεια ότι σε κάθε κουβέντα που γίνεται για τον Κάρλος Αλκαράθ, αμέσως έρχεται στην συζήτηση και το όνομα του Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Ισπανός όμως φαίνεται πως έχει αρχίσει να… κουράζεται με αυτή την ιστορία και απάντησε στους δημοσιογράφους στη Ρώμη πως είναι καιρός να… πάνε παρακάτω.

«Δεν μπορώ να μιλάω κάθε μέρα για το ποιος είναι καλύτερος. Έχω ξεχάσει πώς ήμουν εγώ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε την καριέρας ενός εκπληκτικού παίκτη, όπως ο Κάρλος. Είναι καλύτερο, ακόμα και αν είναι ενδιαφέρον, να σταματήσετε να τον συγκρίνετε με εμένα. Αν είναι ικανός να κερδίσει 25 σλαμς, θα είναι εκπληκτικό για εκείνον και τη χώρα μας, θα είμαι χαρούμενος για εκείνον. Αλλά ας τον αφήσουμε να απολαύσει την προσωπική του καριέρα. Εγώ την απόλαυσα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που χειρίστηκα την καριέρα μου. Είναι η ώρα να χειριστεί εκείνος την καριέρα του, όπως εκείνος θέλει» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε συνέχεια πώς ήμουν εγώ, πώς είναι αυτός σήμερα. Είναι αυτό που είναι. Είναι φανταστικός. Πιθανότατα το 2005, δεν θέλω να πω ότι ήμουν φανταστικός, αλλά ήμουν αρκετά καλός. Διαφορετικές στιγμές, διαφορετικές καριέρες. Διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, διότι αλλάζουν οι εποχές. Αλλά ας τον απολαύσουμε. Μην του βάζουμε πίεση, έξτρα πίεση, Μη με ρωτάτε κάθε φορά. Όποτε με ρωτάτε, θα λέω το ίδιο πράγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε έναν τόσο καλό παίκτη στη χώρα μας. Είναι πολύ καλό για το άθλημα. Ειλικρινά, με έναν εγωιστικό τρόπο, ως θεατής είναι φοβερό που θα απολαύσουμε την καριέρα του Κάρλος δεν ξέρω κι εγώ για πόσα χρόνια. Παίζω, όμως, ακόμα και είμαι συγκεντρωμένος στα πράγματα που πρέπει να κάνω» πρόσθεσε ο θρύλος του τένις.

 

Τελευταία Νέα