Χουρκάτζ: «Με Τσιτσιπά πρέπει να παίξεις το καλύτερο παιχνίδι σου»

Κώστας Ευθυμιάδης
Χουρκάτζ: «Με Τσιτσιπά πρέπει να παίξεις το καλύτερο παιχνίδι σου»
Ο Χούμπερτ Χούρκατζ μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον θαυμασμό του για τον Αλκαράθ και το… Wimbledon.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ γνώριζε χθες πως το πρόσωπο του IMG Future Stars θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ. Φρόντισε κι ο ίδιος πάντως να διασκεδάσει τον κόσμο, αλλά και τον εαυτό του, καθώς μαζί με τον Ισπανό έδωσαν ένα ωραίο σόου στον αγώνα επίδειξης.

Ο Πολωνός που αυτή τη στιγμή είναι στο Νο14, αλλά έχει περάσει εβδομάδες και στο Top10, αναφέρθηκε στο ξεχωριστό ταλέντο του Ισπανού, αλλά και στον Τσιτσιπά με τον οποίο έχει δώσει σημαντικούς αγώνες.

«Τα όσα έχει πετύχει ο Αλκαράθ σε τόσο μικρή ηλικία, είναι πράγματι εκπληκτικά. Και μιλάμε για ένα πολύ καλό παιδί και γι’ αυτό χαίρομαι για όσα κάνει, αλλά και που ήρθα εδώ γι’ αυτόν τον αγώνα επίδειξης μαζί του» είπε αρχικά για τον Ισπανό.

«Δύσκολος αντίπαλος ο Τσιτσιπάς»

Όταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, σχολίασε πως πρόκειται για έναν παίκτη που είναι δύσκολο να τον έχεις απέναντί σου.

«Είναι σπουδαίος παίκτης, εξαιρετικός αντίπαλος. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Πρέπει να κάνεις το καλύτερο παιχνίδι σου. Έχει πετύχει πολλά πράγματα στην καριέρα του και είναι ωραίο να αγωνίζεσαι εναντίον του».

Οσον αφορά τα επόμενα δύο grand slam, ο Χουρκάτζ… δεν έκρυψε ότι το χώμα δεν είναι και η καλύτερη επιφάνειά του αν και δείχνει να βελτιώνεται, ενώ τόνισε πως το βάρος του θα πέσει στο γρασίδι και το Wimbledon. «Το παιχνίδι μου βελτιώνεται στο χώμα και ανυπομονώ για το Roland Garrοs. Λατρεύω το χορτάρι, όμως. Γιατί να μην πάω όσο καλά πήγα πέρυσι στο Wimbledon (σ.σ. είχε φτάσει ως τα ημιτελικά); Θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ καλά και βλέπουμε» σχολίασε ο Πολωνός τενίστας.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα