ΤΑΤΟΪ Club: Οι Αλκαράθ και Χουρκάτζ πρωταγωνιστές στο πάρτι του τένις

Κώστας Ευθυμιάδης
ΤΑΤΟΪ Club: Οι Αλκαράθ και Χουρκάτζ πρωταγωνιστές στο πάρτι του τένις
Γιορτή για το τένις στο TATOΪ Club, με τους Κάρλος Αλκαράθ και Χουμπέρτ Χουρκάτζ να προσφέρουν όμορφες στιγμές στον αγώνα επίδειξης με αφορμή την έναρξη του ΙMG FUTURE STAR.

Ήταν μία γιορτή του τένις και το ΙMG FUTURE STAR άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο στις εγκαταστάσεις του TATOΪ Club. Οι δύο υψηλοί καλεσμένοι των διοργανωτών, ο 19χρονος Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ και ο Πολωνός, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης, με τους μικρούς τενίστες και μελλοντικούς πρωταθλητές να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δύο αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του αθλήματος.

ΑΛΚΑΡΑΘ



Ο Κάρλος Αλκαράθ μια ημέρα μετά τη νίκη του στο Όπεν της Βαρκελώνης, που τον έφερε για πρώτη φορά στο Top 10 και συγκεκριμένα στο Νο.9, συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα. Η γιορτή κορυφώθηκε με τον αγώνα επίδειξης. Ο Χουρκάτζ ήταν νικητής στον αγώνα του ενός σετ με 8-7, κατακτώντας το τάι μπρέικ με 7-4, όμως αυτό δεν είχε σημασία.

Οι δυο παίκτες χαλαροί και απαλλαγμένοι από το άγχος του αποτελέσματος, χάρισαν όμορφες στιγμές στους 2.500 και πλέον θεατές που γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου στο ΤΑΤΟΪ Club.

ΤΕΝΙΣ

Από τον πρώτο πόντο φάνηκε τι θα επακολουθούσε, τα χτυπήματα κάτω από τα πόδια έδιναν και έπαιρναν, ο Αλκαράθ και ο Χουρκάτζ συνεχώς μιλούσαν με τους θεατές.
Ο Αλκαράθ από την πλευρά του ρωτούσε τα μικρούς φίλους τι σερβίς θα ήθελαν να κάνει. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, το πάρτι συνεχίστηκε.

Ο Μάρκος Παγδατής, ως διευθυντής του ΙMG FUTURE STAR διάλεξε τυχαία μικρά αγόρια και κορίτσια και έπαιξαν διπλό με τους παίκτες. Κάποια από τα παιδιά φορούσαν φανέλες της Ουκρανίας, στέλνοντας το δικό τους αντιπολεμικό μήνυμα.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα