Ιταλικά ΜΜΕ: «Πιέζει η κυβέρνηση για αποβολή των Ρώσων από το Masters της Ρώμης»

Newsroom
Ιταλικά ΜΜΕ: «Πιέζει η κυβέρνηση για αποβολή των Ρώσων από το Masters της Ρώμης»
Μετά το Wimbledon και το τουρνουά Masters της Ρώμης ετοιμάζεται να επιβάλει απαγόρευση συμμετοχής των Ρώσων και Λευκορώσων παικτών.

Ανοιξαν οι ασκοι του Αιόλου στο τένις καθώς μετά το Wimbledon και το Masters της Ρώμης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε απαγόρευση συμμετοχής των Ρώσων και των Λευκορώσων τενιστών!

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η ιταλική κυβέρνηση πιέζει έντονα τους διοργανωτές να ακολουθήσουν τον δρόμο του Wimbledon και να μην επιτρέψουν σε Ρώσους και Λευκορώσους να αγωνιστούν.

Μάλιστα, για το θέμα έχει τοποθετηθεί και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, που θέλει να υπάρχει απαγόρευση συμμετοχής των αθλητών από τις δύο χώρες σε όλες τις διοργανώσεις που θα γίνουν επί ιταλικού εδάφους.

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής μάλιστα, ο Τζιοβάνι Μαλάγκο, υποστηρίζει ότι μια πιθανή απαγόρευση θα είναι σύμφωνη με την απόφαση της ΔΟΕ για τα ατομικά αθλήματα.

Ηδη, ATP και WTA έχουν αντιδράσει κατά του Wimbledon όπως και αρκετοί πρώην και νυν τενίστες και αναμένεται να γίνει το ίδιο και για την Ρώμη, αν τελικά προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα