Ντολγκοπόλοφ: «Ο Ρούμπλεφ είναι ψεύτης σαν τον Πούτιν»

Newsroom
Ντολγκοπόλοφ: «Ο Ρούμπλεφ είναι ψεύτης σαν τον Πούτιν»
Ευθεία επίθεση του Αλεξαντερ Ντολγκοπόλοφ στον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την τοποθέτηση του τελευταίου για τον αποκλεισμό των Ρώσων από το Wimbledon.

Την ώρα που ο Αντρέι Ρούμπλεφ διαμαρτύρονταν για τον αποκλεισμό του και των συμπατριωτών του από το Wimbledon, ο Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ τον κατηγόρησε για υποκρισία και τον χαρακτήρισε ψεύτη «σαν τον Πούτιν»!

Ο Ουκρανός πρώην τενίστας που πολεμά στην πατρίδα του κατά των Ρώσων, βλέποντας την τοποθέτηση του Ρούμπλεφ στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, έγινε έξαλλος, λέγοντας πως ο πρώην συναθλητής του είναι υποκριτής.

«Ας συζητήσουμε γιατί η δήλωση του Ρούμπλεφ είναι κυρίως ψέματα και υποκριτική. Κάνει ακριβώς ότι ο πρόεδρός του, ο Πούτιν και η προπαγάνδα του κάθε μέρα. Λέει ψέματα. Λέει ότι δεν παρακολουθεί, δεν διαβάζει, δεν έχει μόρφωση.

Ο Ρούμπλεφ δέκα ημέρες πριν τον πόλεμο έπαιζε στα διπλά με Ουκρανό τενίστα και έχει συνεχώς επαφές με Ουκρανούς τενίστες. Επομένως ξέρει! Και ξέρει γιατί κάποια στιγμή βγήκε και έγραψε πάνω σε κάμερα να σταματήσει ο πόλεμος. Η χώρα σου κάνει γενοκτονία. Και αφού μας είπε ότι είναι… τυφλός και αμόρφωτος, μετά μας έκανε κουβέντα για δημοκρατία και διακρίσεις. Μισό λεπτό… νομίζαμε ότι η αμορφωσύνη σου σημαίνει ότι… δεν έχεις ιδέα από πολιτική όπως είπες. Και αν δεν… ξέρεις, γιατί προτείνεις να δοθούν τα χρηματικά έπαθλα στους Ουκρανούς;

Ποιες οικογένειες θες να βοηθήσεις αφού… δεν ξέρεις. Οικογένειες Ρώσων στρατιωτών μήπως που σίγουρα κι αυτοί υποφέρουν (από τις απώλειες); Καλύτερα να μην έλεγες τίποτα από το να προσπαθήσεις να πεις ψέματα σαν την κυβέρνηση της χώρας σου. Γιατί η χώρα σου βιάζει μικρά παιδιά και γυναίκες, εκτελεί ανθρώπους πισώπλατα και συμπεριφέρεται βάρβαρα. Η ομιλία σου ήταν γεμάτη υποκρισία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Τελευταία Νέα